Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Επισκεπτεστε καταστημα του 1981 και βλεπετε αυτην την εικονα Απωλεια φακελου, ΜΘ δε μπορειτε να εχετε στα χερια σας... Πως κρινετε το ακινητο αναφορικα με τη μονωση του? 17αρηδες τοιχοι και 25αρια μπετα...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 άδεια όπου έχει πρωτόκολλο αίτησης 16/4/1979, και ημερομηνία έκδοσης 15/11/1979... ΜΘ φυσικά ούτε για αστείο τι το παίρνουμε άραγε ;;; (δε το έχω επιθεωρήσει ακόμα, αλλά υποπτεύομαι ότι θα έχει 20ρηδες τοίχους)
spapako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 ρίξε μια ματιά και στο στέλεχος αδείας αν γράφει κάτι για ΜΘ, αλλά κομματάκι δύσκολο...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 μπα τίποτα δεν έλεγε το στέλεχος... 20αρηδες τοίχοι (ούτε τζόκερ να παιζα), Ζεφύρι, κακή κατασκευή... το ρίχνω αμόνωτο να τελειώνει μου φαίνεται...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Αμονωτο. Ρωτησα την ΕΥΕΠΕΝ σχετικα και μου ειπαν πως θεωρουν την εφαρμογη της ΜΘ σε αδειες εκδοθεισες ΜΕΤΑ το 1980 Μη σκας
katrmp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Επισκεπτεστε καταστημα του 1981 και βλεπετε αυτην την εικονα Απωλεια φακελου, ΜΘ δε μπορειτε να εχετε στα χερια σας... Πως κρινετε το ακινητο αναφορικα με τη μονωση του? 17αρηδες τοιχοι και 25αρια μπετα... αμόνωτο,αφού 17αρηδες και εμφανώς το τούβλό δεν είναι το μικρό για να χωρά κάποια μόνωση, χωρίς επίχρισμα από μία πλευρά και τιμές από πίνακα
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Αμονωτο. Ρωτησα την ΕΥΕΠΕΝ σχετικα και μου ειπαν πως θεωρουν την εφαρμογη της ΜΘ σε αδειες εκδοθεισες ΜΕΤΑ το 1980 Μη σκας αααααααα ωραίος εξάλλου αμόνωτο το έβαλα, αλλά ζήταγα μια "επιβεβαίωση"
kostas K Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Έχω περίπτωση κτιρίου του 2000 περίπου, στο οποίο δεν υπάρχει η μελέτη. Καμία ένδειξη για να αμφισβητηθεί η (απούσα) μελέτη. Είναι περίπτωση ψυχρής στέγης. Πλάκα μόνωση από πάνω και από πάνω κεραμοσκεπή. Πάω με πίνακα 3.5 Λέω να το πάρω οροφή σε επαφή με εξωτερικό αέρα (0,5 + 0,1 θερμογέφυρες) 0.6. κλίση 0 και ανακλαστικότητες και σκιάσεις 0. Έτσι όμως δεν αγνοώ την ευεργετική επίδραση της στέγης; Μήπως να θεωρήσω τη στέγη ΜΘΧ και να το πάρω 0,6/2 = 0,3 Άλλωστε και στον κανονισμό βάζαμε πολλαπλασιάζαμε με έναν συντελεστή μειωτικό 0,8 σε σχέση με το 0,5 των ΜΘΧ. Άρα έτσι υπερεκτιμώ την ύπαρξη της στέγης. Μήπως όμως να το θεωρήσω σαν τοίχο σαν τοίχο σε επαγή με ΜΘΧ άρα 1,9 + 0,1 = 1,0 και πάλι λάθος όμως αφού η στέγη δεν είναι τελείως κλειστός χώρος, άρα δεν είναι ΜΘΧ. Μπερδεύτηκα τώρα και είναι βασική απορία αλλά δεν μου είχε ξανατύχει. Κάποια γνώμη;
nick_61 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Μήπως να χρησιμοποήσεις τον τύπο 2.4. σελ 20 ΤΟΤΕΕ-2, προσθέτοντας το Ru;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα