Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 (edited) Όχι ρε, είσαι χαζός....? Έλληνας και Νομιμότητα δεν είναι έννοιες συνυφασμένες.... Ειδικά στη Δυτική Σαλονίκη έχω δει τέρατα... Τέλος καλοκαιριού πάω να κάνω ΠΕΑ σε δίπατη μεζονέτα 200 τ.μ. που στην άδεια είναι 40 τ.μ. γκαρσονιέρα Edited Ιούλιος 11 , 2017 by Inzaghi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 Για τους τοίχους, όπως τα λες Για κολώνες-δοκάρια ελέγχεις το συνολικό πάχος, σε συνάρτηση με ξυλότυπο, και αποφασίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 32παχος δοκων. Ο ξυλοτυπος δινει 25αρες δοκους. Χωρανε 2-3εκ μονωτικου Ετσι κι αλλιως και απο το χτυπημα το καταλαβαινεις. Δεν καθησα να μετρησω ενα ενα τα τοιχεια και τα υποστηλωματα, ενδεικτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2017 Το ίδιο (3ρι) είναι σε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2017 (edited) Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αφορα την εκδοση πεα στο διαμερισμα μιας πολυκατοικιας. Έχω μια αδεια οικοδομης του 2004 που αναγραφει '' διαρρυθμιση υπαρχοντος κτιριου και αλλαγη χρησης απο αποθηκη σε πολυκατοικια'' και αναγραφει πιο κατω μελετη θερμομονωησης, υδρευσης κλπ. Απο τους εξωτερικους τοιχους του διαμερίσματός μου, ο ενας ειναι 28 εκατοστα και ο αλλος 20. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει πράγματι θερμομόνωση ή οχι. Τι κάνω? το μελετω ως κθκ ή ως κθκ με πλημμελη εφαρμογη ή χωρις κθκ? διότι η αποθήκη που ηταν πριν ήταν παλιά. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες ΣυμμετοχήςΕυχαριστώ, danaikaterina Edited Ιούλιος 14 , 2017 by danaikaterina Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2017 δες τα πάχη των τοίχων στη μ.θ. ο 28ρης μπορεί να έχει (δυνητικά) για να έχουν τοποθετήσει μόνωση στον πυρήνα, θα πρέπει να έχουν καθαιρεθεί οι παλιοί τοίχοι και να έχουν ανακατασκευαστεί αλλιώς, θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί κέλυφος (το διαπιστώνεις από τον ήχο, στην εξωτ. πλευρά του τοίχου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα