Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Αφού σου είπανε ότι είναι συγκεκριμένο γιατί δε σου είπανε και το ποσό? ε? Οτι σου είπανε στην τράπεζα ισχύει , και ότι και εσύ έγραψες παραπάνω .Επί του προυπολογισμού τα ποσοστά που έγραψες , για το ΤΣΜΕΔΕ του ιδιοκτήτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 αν πάς με τον κωδικό 11 βάλε προϋπολ 300 ευρώ αν πας με τον κωδικό 13 βάλε προϋπολ 150 ευρώ (θα προστεθεί πώνω στα 4.5 ευρώ και το χαρτ/μο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkarakas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Μου το είπανε και το ποσό. Συγκεκριμένα αναγράφεται πάνω στο έντυπο της Διεύθ. Ανάπτυξης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (1‰=3,00 και 0,5‰=1,50 ευρώ). Μέτα από ερώτηση μου προς τη Διεύθ. Ανάπτυξης μου είπανε: είτε ο προϋπολογισμός είναι 5000,00 είτε 50.000,00 είτε 500.000,00 δεν αλλάζει το ποσό είσπραξης πόρων (3,00+1,50=4,50 ευρώ). Το είδα και σε ένα παλιό Γραμμάτιο Εισπράξεως ενός συναδέλφού συγκεκριμένα για 200.000,00 προϋπολογισμό στο οποίο αναγράφονταν το συνολικό ποσό των 4,50 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 συνάδελφε ρώτα σε ποιό όνομα θα κοπούν και ανάλογα βάλε τον κωδικό (11-ή 13) και εφ' οσον είναι σταθερό (4,5 ευρώ) βάλε αυτά τα ποσά που ήδη ανέφερα. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Le7teris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 καλημερα,γνωριζεται μηπως εαν εχει αλλαξει ο τροπος καταβολης της αμοιβης στην εθνικη ? πηγα σημερα κ μ ειπαν οτι πια δν χρειαζεται το εντυπο εισπραξης , κ μου δωσανε ενα ενημερωτικο που λεγεται "ενημρωτικο εντυπο εισπραξησ πορων υπερ εταα τσμεδε /τομεις μηχανικων κ εργοληπτων " !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Αυτό είναι για το ΤΣΜΕΔΕ, όχι για την αμοιβή μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Το μεγάλο 4φυλλο για ΤΣΜΕΔΕ ΕΜΠ χαρτοσημο καταργήθηκε...θέλει απλώς αυτο που σου δώσανε και σου δίνει ο ταμίας επιτόπου 2 αντιτυπα του γραμματίου είσπραξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Le7teris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Το μεγάλο 4φυλλο για ΤΣΜΕΔΕ ΕΜΠ χαρτοσημο καταργήθηκε...θέλει απλώς αυτο που σου δώσανε και σου δίνει ο ταμίας επιτόπου 2 αντιτυπα του γραμματίου είσπραξης... ωραια,και αυτο που το βρισκω για ν το συμπληρωσω? γιατι μ δωσαν μονο τη σελιδα 1 , παω δλδ με αυτο κ καταθετω αμοιβη στον λογαριασμο κ ειμαι οκ ? η εντολη πληρωμης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Μην τα μπερδεύεις. Άλλο η αμοιβή και άλλο το ΤΣΜΕΔΕ. Για το ΤΣΜΕΔΕ δες το θέμα Νέο έντυπο για την πληρωμή κρατήσεων ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ στην Εθνική Τράπεζα Για την αμοιβή πρέπει να έχεις μαζί σου την εντολή πληρωμής από το ΤΕΕ και συμπληρωμένο το έντυπο αμοιβών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Πάντως κι εγώ π΄γα στην Εθνική και η ταμίας δε μου δεχτηκε σωστά το παλιό αλλά είπε ότι άλλαξε και ότι απλώς θα μου συμπληρώσει αυτή μόνο ένα και το εντυπο δε μου το έδωσε παρά μονο το γραμματιο είσπραξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα