Alazari Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω τι μετράει για τον συντελεστή όγκου στο δώμα.( έχω δώμα σε μια 6οροφη πολυκατοικία το δώμα έχει μόνο την απόληξη του κλιμακοστασίου.) Ευχαριστώ
kcorsak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Μετράει οτιδήποτε προεξέχει από την πλάκα του δώματος. Στην περίπτωσή σου μετράει η απόληξη στον όγκο του κτιρίου. Προσοχή ύψος απόληξης έως 2,40.
Alazari Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Το ίδιο ισχύει και για τον όγκο για τον υπολογισμό του προϋπολογισμού; Ευχαριστώ
georg coco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Alazari Τι δουλειά έχει ο όγκος με τον υπολογισμό του προϋπολογισμού; ...κάποτε είχε τώρα όμως;
Alazari Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Το ρωτάω γιατί σε παλιότερα σχέδια (περσινά) στο γραφείο που είμαι είδα ότι στο σχέδιο κάλυψης κάνει υπολογισμούς και για όγκο για τον προϋπολογισμό. Είναι η πρώτη άδεια που θέλω να βγάλω και παιδεύομαι με παλιά σχέδια μπας και βγάλω καμία άκρη.
georg coco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Ο προϋπολογισμός από τον όγκο υπολογιζόταν πριν το 1989 αν θυμάμαι καλά. Μήπως η άδεια που είδες είναι παλιά με κάποια νεώτερη αναθεώρηση;
Alazari Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Περσινή είναι δεν ξέρω γιατί και από ότι βλέπω δεν φαίνεται να τον χρησιμοποιεί κάπου, τουλάχιστον στο διάγραμμα κάλυψης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα