trakosmi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Συνάδελφοι, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή είναι λλιγος ο καιρός που ασχολούμαι με το GIS, τα εξής: Θέλω να αποτυπώσω γραφικά σε χάρτη την εξάπλωση του πληθυσμού του δάκου σε μια περιοχή. Έχω τα δεδομένα, αλλά δεν ξέρω ποιο εργαλείο να χρησιμοποιήσω. Είχα χρησιμοποιήσει το Density του spatial analyst, αλλά νομίζω πως τελικά δεν είναι αυτό. Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, θα ήμουν ευγνώμων
kasvan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2011 Καταρχήν ψάξε σε forums για το Arcgis. Χρησιμοποιώ το GRASS εδώ και πολύ καιρό και δεν θυμάμαι τις εντολές του Arcgis. Αυτό που θες να κάνεις είναι παρεμβολή σημειακών δεδομένων σε επιφάνεια. Τρόποι είναι: bilinear, bicubic, IDW, splines, kriging... 1
trakosmi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Σε ευχαριστω πολυ. Θα τα κοιταξω
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Όπως τα λέει ο συνάδελφος kasvan Surface interpolation functions create a continuous (or prediction) surface from sampled point values http://webhelp.esri.com/arcgiSDEsktop/9.3/index.cfm?TopicName=An_overview_of_the_Interpolation_tools
trakosmi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια με υποχρεωνετε.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 καλημέρα γνωρίζει κάποιος γιατί στο arcgis οι συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ87 βγαίνουν λάθος? ευχαριστώ πολύ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 κατ΄αρχάς σ' ευχαριστώ πολύ δες τι εννοώ εικόνα.pdf
getsakna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 (edited) Στο ArcGIS χρησιμοποιεις το URL του Κτηματολογιου ως WMS Server για υποβαθρο? Edited Νοέμβριος 12 , 2015 by getsakna
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα