akis73 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Πάνω-κάτω ήθελα να ρωτήσω τα ίδια με τον συν/φο πιο πάνω δηλαδή: -Αν πρέπει να επιμεριστεί η ζώνη ποσοστιαία σε επιμέρους ζώνες τεχνητού φωτισμού στα νέα κελιά της καρτέλας του φωτισμού. - Αν αυτός ο έλεγχος για το 30% ειπεισέρχεται κάπου ή πάμε όπως παλιά δηλ. βάζουμε το μεγαλύτερο από την εγκ. ισχύ ή την ελάχιστη απαιτούμενη βάσει του Πιν. 5.1. Επίσης σε επαγγελματικό χώρο βρήκα σε ένα από τα γραφεία 2 φωτιστικά δαπέδου με λαμτπήρες ιωδίνης 150 W έκαστο. Αυτοί θεωρούνται ως πυράκτωσης αλογόνου; Σας ευχαριστώ. Edited Δεκέμβριος 6 , 2017 by akis73
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Μπορεί κάποιος συνάδερφος να διατυπώσει τις σκέψεις σου σχετικά με το πως συμπληρώνουμε τις ζώνες τεχνητού φωτισμού σε επιθεώρηση τριτογενούς τομέα?
JOAN S Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2017 Καλησπέρα, σε ενεργειακή επιθεώρηση καταστήματος το πρόγραμμα μου βγάζει ως πρόβλημα 'ελλιπή δεδομένα συστήματος φωτισμού" και δε επιλύει γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς στοιχεία χρειάζεται ? Έχω εισάγει τη εγκατεστημενη ισχύή και τις ζώνες τεχνιτου φωτισμου.
akis73 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2017 Δοκίμασε να αναβάσεις το αρχείο στο buildingcert, ξανακατέβασε το από εκεί και τρέξε το ξανά. Σε μία παρόμοια περίπτωση που είχα έτσι λύθηκε το πρόβλημα. Γενικά το λογ/κό στην παρούσα του μορφή έχει κάποια θεματάκια τα οποία έχουν υποσχθεί ότι θα διορθωθούν.
booyaa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2018 Στο πρόγραμμα του ΤΕΕ εισάγω όλα τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά το φωτισμό Όταν το ανεβάζω στο buildingcert στη δεύτερη σελίδα του εντύπου, στο πινακάκι με την υπολογιζόμενη ετήσια ενεργειακή απαίτηση ανά τελική χρήση στη στήλη του φωτισμού μου βάζει παύλες (--) και για το Κ.Α. και για το επιθεωρούμενο. Τι κάνω λάθος;
ezlalop Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2018 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο πρόβλημα με τις παύλες στον φωτισμό. Υπάρχει λάθος ;
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2021 Καλησπέρα! Η καταχώρηση των στοιχείων του φωτισμού έχει νόημα μόνο για τον χώρο του καταστηματος; Τα στοιχεία του φωτισμού που υπάρχει στο Wc καταχωρούνται?
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2021 (edited) Καλησπέρα! έχω υπολογίσει την περιοχή ΦΦ 91%. Πως συμπληρώνω τον πίνακα με τις ζώνες του τεχνητού φωτισμού-στάθμη φωτισμού; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος συνάδελφος; Edited Μάιος 17 , 2021 by Skrats
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα