panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Μα αφού βλέπεις έναν ενιαίο χώρο, πως θα εκδόσεις ΠΕΑ μόνο για το (στα σχέδια) ένα εξ αυτών; Για τον ενιαίο χώρο θα πρέπει να βγει το πιστοποιητικό.
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (edited) Πολεοδομικα υπαρχουν 3 ανεξ.χωροι. Γιατι να μην βγαλω για ενα απο αυτους? Δηλαδη κανονικα θα επρεπε να ειχα τοιχο αναμεσα αλλα δεν εχουν. Edited Νοέμβριος 9 , 2012 by gio
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Βγάζεις για ότι επιθεωρείς....Αρα 1 χώρος...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Ετσι λεω και εγω....ενας(1) χωρος της Ο.Α. αρα το ενα μαγαζι απο τα τρια. Αυτο που δεν εχει αυθαιρεσια.
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Δεν σε καταλαβαίνω. Δηλαδή τι θα πεις; Πως υπάρχει μια αόρατη αδιαβατική επιφάνεια μεταξύ του 1ου και 2ου (στην οικ. άδεια) καταστήματος;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Σου ξαναλέω βγάζεις ότι επιθεωρείς.......1 χώρος (όλο) 1 ΠΕΑ (όλο)
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 ok...καταλαβα...λαθος σκεψη. Ευχαριστω
Greenick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Και εμένα μου είχε τύχει τό ίδιο σε ισόγειο κατάστημα......Εβαλά και τις 3 ιδιοκτησίες σε ένα (σε μένα ήταν Κ1,Κ2,Κ3) και όλα οκ...Το πήραν κανονικά ουδέν πρόβλημα Και σαν στοιχεία ιδιοκτήτη (όνομα,ΑΦΜ κ.λ.π) ποιόν έβαλες από τους 3 ιδιοκτήτες?Ή μήπως έβαλες και τους 3?Δεν έχω δοκιμάσει αν κάτι τέτοιο γίνεται στο buildingcert,ώστε στο ΠΕΑ να αναφέρονται 3 ιδιοκτήτες ανεξάρτητων -βάσει υφιστάμενης σύστασης- οριζόντιων ιδιοκτησιών...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Σε μένα ήταν ο ίδιος σε όλα...Αλλά κατά τη γνώμη μου δηλώνεις και τους 3 στην καταχώρηση του buildingcert
Greenick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 (edited) Ελπίζω να το πάρει και να μην έχω θέμα στην εφορία..Θα δοκιμάσω και θα δούμε τι θα γίνει... Edited Νοέμβριος 12 , 2012 by Greenick
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα