Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή διαγράμματος κάλυψης


Recommended Posts

Καλησπέρα! Είμαι αρχιτέκτονας και μια εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολτάϊκών συστημάτων μου ζήτησε να υπογράψω διαγράμματα κάλυψης και μια τεχνική έκθεση για την απαραίτητη άδεια μικρής κλίμακας και ΕΠΑΕ.Τι αμοιβή να ζητήσω για κάθε ένα από αυτα?Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Για τις άδειες μικρής κλίμακας δεν υπάρχουν θεσμοθετημένες αμοιβές, μπορείς να ζητήσεις όσο πιστεύεις ότι αξίζει η δουλεία σου και η ευθύνη που απορρέει από την υπογραφή.

Link to comment
Share on other sites

ερώτημα εκτός θέματος (sorry).

 

όταν τελειώσει το έργο επιβάλεται να μπει σφραγίδα ολοκλήρωσης του έργου από τη πολεοδομία πάνω στην άδεια μικρής κλίμακας έτσι ώστε να πάει στη ΔΕΗ (μαζί με όλο το φάκελο για τελική σύνδεση)???

Link to comment
Share on other sites

Η λέξη "άδεια" δημιουργεί παρεξηγήσεις. Η σωστός όρος είναι "έγκριση εργασιών" και εκδίδεται για μικροεργασίες σε κτίσματα που έχουν ήδη οικοδομική άδεια, χωρίς να απαιτείται μηχανικός.

Η ΔΕΗ δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο έντυπο και εαν πχ κάποιος χώρος έχει χωριστεί σε 2 αυτόνομους με εσωτερικές διαρριθμήσεις μικρής κλίμακας δε δικαιούται 2ο ρολόι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.