IOANNA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Κωδικός αμοιβών θα απαιτηθεί (θα στον ζητήσει το σύστημα) όταν θα πας να κάνεις υποβολή για οριστική υπαγωγή, δηλαδή μετά την εξόφληση του προστίμου! Μέχρι τότε μπορείς να προχωρήσεις χωρίς αυτό! Συμφωνώ! Μία απορία- Δεν μπορώ να κάνω υποβολή στις αμοιβές όταν έχω μόνο παράβαση κατοιγορίας 13 (Ν.4014/2011) Λέει ότι δεν γίνεται υποβολή με 0 τετραγωνικά. Σε μερικούς έβαλα 1 τετραγωνικό και το υπολόγησε. Εσείς τι κάνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Έχω ακριβώς ίδια περίπτωση με 3 στέγαστρα που πηγαίνουν με αναλυτικό. Αν βάλω τα τμ των στέγαστρων, βγαίνει κάπου 200τμ !!! Επειδή όμως δεν έχω αποτύπωση, μήπως το 200τμ χωρίς αποτύπωση "χτυπήσει" στο μάτι του ΤΕΕ? Αν βάλω 1 τμ και στην περιγραφή γράφω "Λοιπές παραβάσεις κατηγορίας 13" θα είμαι καλυμμένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (edited) Αμοιβη μονο για τη διαδικασια του Ν4014 δεν μπορειτε να βγαλλετε?? Αυτες τις 6.75 μερες...??? Εγω εχω βγαλλει παντως... Edited Δεκέμβριος 22 , 2011 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Όχι... θέλει τμ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Εχω βγαλλει λεμε...!!!!! Μονο με τις 6.75 μερες... (ειχα και αμοιβη τοπογραφικου βεβαια...!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 (edited) Και εγώ, όταν ήταν ανοιχτό το σύστημα, έβαζα μόνο εργασία Ν4014 για να πάρω τον Α/Α που νόμιζα ότι τον ήθελε από την αρχή Edited Δεκέμβριος 22 , 2011 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Τι να σας πω ρε παιδιά.... θα το ξαναδώ όταν έρθει η ώρα του. Μακάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Βάζεις μ2 στις εργασίες του Ν4014 για να προχωρήσει το σύστημα αλλά δεν έχουν κάποια έννοια τα συγκεκριμένα μ2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Μανώλη Ναι αλλά πόσα να βάλω εγώ που έχω για παράδειγμα μόνο λοιπές παραβάσεις (στέγαστρα) αλλά είναι κοντά στα 300 τμ ? Αν βάλω ως επιφάνεια τα 300τμ των στέγαστρων, φοβάμαι μη "χτυπήσει" στο μάτι του ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Βάλε ότι θες δε συμμετέχει πουθενά αυτό το νούμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα