stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Από όσο ξέρω τα ΦΒ πάρκα κάτω των 100kWp και τα οικιακά, όσο αφορά την δήλωση για εμπειρία στο ΜΕΚ, πάνε στα έργα Η/Μ. Υπάρχει περίπτωση να μετρήσουν ως ενεργειακά; Για έργα που έχουν υποσταθμό μέσης τάσης αλλάζει κάτι; 1
silver_bullet Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 επ'αυτου να ρωτησω και εγω. Στα οικιακα Φ/Β πως ακριβως αποδεικνυεται και προσμετραται η εμπειρια?Θα πρεπει να ζητησω καποιο πιστοποιητικο-υπευθυνη δηλωση απο τον ιδιοκτητη του Φ/Β για τη δουλεια που μου ανεθεσε? Σε ποιο κλαδο προσμετραται η εμπειρια? (Η/Μ η ενεργειακο?) Εαν τα εργα πραγματοποιουνται τη χρονικη στιγμη κατα την οποια κατεχω μελετητικο πτυχιο, και αργοτερα προσπαθησω να βγαλω ΜΕΚ, θα μετρησει αυτη η εμπειρια η υπαρχει κωλυμα? Ευχαριστω 1
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2011 Τα οικιακά μετράνε σαν ΗΜ και ακολουθείς τη διαδικασία για τα ιδιωτικά έργα. 1
mech.eng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Kαλησπερα.Μου ζητηθηκε να αναλαβω την μελετη-αιτηση στην ΔΕΗ για 5 οικιακα φωτοβολταικα σε στεγες δημοσιων κτιριων. -Για να κανω την μελετη , χρειαζεται να ειμαι κατοχος Μελετητικου πτυχιου ? -Παρομοιως,για να αναλαβω την εγκατασταση του εργου,πρεπει να εχω ΜΕΚ ? -Δεν εχω ουτε ΜΕΚ ουτε ΜΕΕΠ , υπαρχει τροπος να αναλαβω το εργο?Εχω δικο μου τεχνικο γραφειο.Δεν απασχολω ατομα. Ευχαριστω.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δεν χρειαζεται τιποτα,μονο αδεια εγκαταστατη απο νομαρχια(τωρα περιφερεια).Τωρα βεβαια δεν ξερω αν νοειται ως δημοσιο εργο αυτο που πας να κανεις?Πως το ανελαβες?
mech.eng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Δεν το εχω αναλαβει.Μου ζητηθηκε να το αναλαβω και εξεταζω εαν μπορω να το κανω αυτο.Αν νοειται ως δημοσιο εργο , τοτε δεν αρκει η αδεια εγκαταστατη μονο , αλλα πρεπει να εχω Μελετητικο πτυχιο για κατηγορια δημοσιων εργων Η/Μ.
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (edited) Τα ΦΒ μπορούν να υπολογιστούν για αυξηση εμπειρίας στην κατηγορία ενεργεικά βιομαχανικα ή ανήκουν στα ΗΜ; Edited Ιανουάριος 27 , 2012 by ge_liakos
alevizap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 Είμαι μηχανολογος ΤΕΙ - ΕΔΕ με ΜΕΕΠ Α2 στελεχωμένο ατομικό ΜΕΚ στα ΗΜ και Ενεργειακα και Βοιομηχανικα. Μπορω να αναλάβω και να υπογράψω φωτοβολταϊκά σε ιδιωτικά και δημόσια έργα ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα