gsaraf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2019 Συνάδελφοι, καταχωρείτε πραγματικές καταναλώσεις; Αποφάσισα πλέον να καταχωρώ, αλλά στο ΠΕΑ εμφανίζει αυτούσια την τιμή που καταχώρησα στο ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ, χωρίς να κάνει αναγωγή σε ετήσια βάση κ' σε μονάδες kWh/m2. π.χ. στο ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ καταχωρώ ηλεκτρική κατανάλωση 1455 kWh στο χρονικό διάστημα 30/08/18 - 27/12/18 κ' στο ΠΕΑ εμφανίζει ετήσια κατανάλωση 1455 kWh/m2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsaraf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2019 Διάβασα τώρα τη βοήθεια κ' αναφέρει ότι πρέπει να καταχωρούμε την ανηγμένη ετήσια κατανάλωση. Ωστόσο, δεν αναφέρει ότι πρέπει να την ανάγουμε και ανά τ.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 Είναι προφανές ότι τα 1455 kWh το τ.μ. είναι νούμερο εκτός κάθε λογικής, οπότε λογικό να κάνεις και την διαίρεση με την επιφάνεια Πάντως ποτέ δεν έβαζα πραγματικές καταναλώσεις, εκτός από 2-3 περιπτώσεις που είχα ΠΕΑ σε τεράστια εμπορικά καταστήματα, που εκεί νομίζω είχε κάποιο νόημα, στα σπίτια είναι λίγο πιο περίεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkour Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2019 (edited) Καλησπέρα. Στην έκδοση 1.31(Μάρτιος 2018) ότι κτίριο και να λυθεί ενώ βγάζει σωστά την ενεργειακή κατάταξη ,στην έκθεση αποτελεσμάτων βγαίνει πάντα το ίδιο νούμερο και πάντα κατηγορία Α+.Ισχύει και για ΠΕΑ & ΜΕΑ. Έχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο? Ευχαριστώ. Edited Φεβρουάριος 6 , 2019 by andkour Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2019 Εισάγω στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ στην ενημερωση στοιχείων το αρχείο xml που έχω κατεβάσει από το buildingcert για μια 2η ενεργειακή επιθεώρηση του εξοικονομώ ΙΙ και μου βγάζει μήνυμα ότι το "αρχείο εισαγωγής στοιχείων δεν είναι σωστό". Έχω σβήσει και ξαναδημιουργήσει νεες επιθεωρήσεις 4-5 φορές αλλά γίνεται το ίδιο. Δημιούργησα xml για άλλη επιθεώρηση για ενοικίαση και το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ το δεχόταν. Γνωρίζει κανείς τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS D Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Καλησπέρα, σε διαμέρισμα με λέβητα αερίου 24KW για ΠΕΑ εισάγω στο πρόγραμμα β.α. 0,98 και βγάζει μήνυμα "Προσοχή ο Βαθμός απόδοσης λέβητα εκτός ορίων min=0 ,max=1.3" έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον από εσάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2019 Χρησιμοποίησε τελεία για υποδιαστολή, οχι κόμμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS D Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.Ωστόσο για την υποδιαστολή χρησιμοποίησα τελεία( το κόμμα δεν το δέχεται ούτως ή άλλως). Η αλήθεια είναι ότι μου έχει ξανασυμβεί και τότε άνοιξα καινούριο αρχείο όπου αντέγραψα τις τιμές και εκεί το πήρε κανονικά. είναι κάποιο bug του λογισμικού ή συμβαίνει μόνο στην δική μου εγκατάσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ytsiou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 On 11/2/2019 at 2:59 ΜΜ, alf said: Εισάγω στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ στην ενημερωση στοιχείων το αρχείο xml που έχω κατεβάσει από το buildingcert για μια 2η ενεργειακή επιθεώρηση του εξοικονομώ ΙΙ και μου βγάζει μήνυμα ότι το "αρχείο εισαγωγής στοιχείων δεν είναι σωστό". Έχω σβήσει και ξαναδημιουργήσει νεες επιθεωρήσεις 4-5 φορές αλλά γίνεται το ίδιο. Δημιούργησα xml για άλλη επιθεώρηση για ενοικίαση και το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ το δεχόταν. Γνωρίζει κανείς τίποτα? κι εμένα το ίδιο σήμερα. Βρήκες λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2019 On 12/3/2019 at 7:05 ΜΜ, ytsiou said: κι εμένα το ίδιο σήμερα. Βρήκες λύση; βρήκα. Δοκίμασε να ανοιξεις το xml από το μενου και οχι από την εισαγωγή στοιχείων. Ανοιγμα κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα