hkamp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2019 Το πήρα το exe και ευχαριστώ. Αυτό που λέω είναι ότι αν πας να το βρεις από το site του ΤΕΕ δε το βρίσκεις.
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2019 Σε οποιοδήποτε ενεργειακή επιθεώρηση κατοικίας, όταν πραγματοποιώ εκτέλεση, στα αποτελέσματα μου εμφανίζει φωτισμό και αλλοιώνει τα αποτελέσματα!! Το ίδιο xml όταν το τρέχω στο buildingcert όλα είναι μια χαρά!!
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2019 Δεν έχει αντιμετωπισει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2019 Γειά σου, δες στις σελίδες 35 και 30 του παρόντος νήματος. Επίσης είσαι σίγουρος ότι α) έχεις την τελευταία έκδοση και β) το xml αρχείο το κατεβάζεις από το bcert;
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2019 Τα έχω δει όλα αυτά αλλά δεν λειτουργούν στη περίπτωσή μου! Σε άλλο λαπτοπ με ολόιδιες ρυθμίσεις(windows υποδιαστολες κλπ) το xml βγάζει σωστά αποτελέσματα όπως και στο BC όπως προείπα. Την έκδοση την κατέβασα απευθείας απο ΤΕΕ. Το xml το πρωτοδημιούργησα απο BC
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2019 εκτός από αυτά που είναι στις σελίδες 30-35, το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ θέλει επιπλέον: Microsoft Visual C++ Redistributable 2012 x 86 Microsoft Visual C++ Redistributable 2012 x 64 Δεν θυμάμαι το ποστ, αλλά ο συνάδελφος που έκανε πειράματα, είχε επίσης στο σύστημά του και τα παρακάτω: Microsoft Visual C++ Redistributable 2005 x86, x64 Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 x86, x64 Microsoft Visual C++ Redistributable 2010 x86, x64 Microsoft Visual C++ Redistributable 2013 x86 Microsoft Visual C++ Redistributable 2015 x86
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2019 Έχω απελπιστεί... Ευχαριστώ πάντως αλλά δεν φταίει ούτε αυτό.... εξακολουθεί και μου εμφανίζει τιμές για φωτισμό ενώ είναι κατοικία....
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2019 Τσεκάρισε λίγο τι γράφει στη <<Χρήση Κτιρίου>> στα Γενικά στοιχεία κτιρίου και στη <<Χρήση>> στην καρτέλα της ζώνης. Ακόμα και αν γράφει μονοκατοικία, πολυκατοικία, κάνε ξανά επιλογή. Αλλάζει τίποτα;
tzeno Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2019 Όχι, τα ίδια. (στα γενικά στοιχεία δε νομίζω πως παίζει άλλωστε ρόλο, απλό κείμενο γράφεις για την εκτύπωση, εγώ βάζω "ΚΑΤΟΙΚΙΑ") Δε νομίζω πως φταίει το xml. Τρέχει κανονικά στο BC με σωστά αποτελέσματα όπως και σε έναν συνάδελφο που του το έστειλα στο δικό του ΤΕΕΚΕΝΑΚ πρόγραμμα. Εννοείται πως έχω κάνει και 2-3 φορές απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση στο δικό μου λάπτοπ
andkour Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2019 Συνάδελφε καλησπέρα και χρόνια πολλά.Το αρχικό xml με τα στοιχεία που κατέβασες από το BC ξανακατέβασε το διέγραψε το παλιό και εισαγωγή πάλι στο ΤΕΕΚΕΝΑΚ και επίλυση μήπως και το xml του BC έχει πρόβλημα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα