akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2022 2 λεπτά πριν, s2k_1_ said: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα έχω δοκιμάσει αλλά δυστυχώς επιμένει το πτόβλημα! Δες λιγο και το παρακάτω ποστ συναδέλφου: 1 1
s2k_1_ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2022 35 λεπτά πριν, akis73 said: Δες λιγο και το παρακάτω ποστ συναδέλφου: Το πρόβλημα λύθηκε με τη δεύτερη κίνηση που έκανε, δηλαδή: - να ξετικάρω το Beta: use Unicode UTF-8 for worldwide language support. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση υποστήριξη! 1
achille Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2023 Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ενώ έχω εισάγει κανονικά αντιλίες θερμότητας για την ψύξη με συντελεστές κλπ, μου βγάζει μηδενική κατανάλωση στην ψύξη...
gsaraf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2023 Στείλε screenshot την καρτέλα της ψύξης
TOM TSIR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 On 9/7/2019 at 12:59 PM, Πάνος said: Καλησπέρα. Τώρα που εγκατέστησα τα Windows 10 άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στο παράθυρο που ανοίγει για να δούμε τα αποτελέσματα, μου τα βγάζει με ακατανόητη γραμματοσειρα. Καμιά ιδέα κάποιος? Ευχαριστώ. Βρέθηκε λύση για αυτό; Ευχαριστώ πολύ
akis73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2023 (edited) 23 λεπτά πριν, TOM TSIR said: Βρέθηκε λύση για αυτό; Ναι, προφανώς έχεις θέμα με τα Ελληνικά σου. Θα πας στο control panel -> Region -> Καρτελάκι Administrative και μετά διαλέγεις Ελληνικά. Κάνε επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι οκ. Edited Φεβρουάριος 20 , 2023 by akis73 1 1
savvas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2023 On 6/7/2022 at 9:09 AM, Devacis said: Καλημέρα, Είχα το ίδιο πρόβλημα και βρήκα ότι αν εγκαταστήσεις το πακέτο Microsoft Visual C++ 2005 x86 από τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο, θα λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26347 Ελπίζω να σε βοηθήσει Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε, είσαι θεούλης! Problem solved! Το συγκεκριμένο software εγκαταστάθηκε σε windows 11 x64 και δεν λειτουργούσε σωστά (λάθος κατάταξη, 2 έξτρα σενάρια κλπ).
matsampoukas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Καλημέρα! Δεν μου βγάζει αποτελέσματα στον φωτισμό, τα δείχνει όλα μηδενικά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Γειά σου σε 1η φάση δες τι χρήση κτιρίου έχεις βάλει, μπας και αυτό που επέλεξες δεν έχει καταναλώσεις για φωτισμό. Σε 2η φάση δοκίμασε να ανεβάσεις το αρχειο xml στο buildingcert, δες αν στο τρέχει και εν συνεχεία κατέβασέ το ξανά στον υπολογιστή σου, λογικά θα στο τρέχει το συγκεκριμένο. 1
matsampoukas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2023 Τριτογενές είναι. Δεν βγάζει κάποιο σφάλμα απλά δεν υπολογίζει καθόλου κατανάλωση στον φωτισμό. Δείχνει παύλες στο πέα και στις καταναλώσεις στο τεε κενάκ γράφει 0. Έχω windows 11 και έχω κάνει τις ρυθμίσεις με γλώσσα κτλ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα