pggiotas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 (edited) Μήπως έχει πατηθεί το κουμπί FLock στο πληκτρολόγιο και δεν λειτουργούν τα "F" συνολικά???..... Ανοίγει η βοήθεια με το ποντίκι???..... Edited Ιούνιος 21 , 2013 by pggiotas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Όχι... Σε άλλα προγράμματα που δοκίμασα, λειτουργεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Καλημέρα Περίπου το ίδιο πρόβλημα έχω και γω στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ, εμένα ανοίγει το help και εμφανίζει αριστερά τις κατηγορίρες των οδηγιών αλλα όταν πατάω πάνω τους δεν εμφανίζει τις πληροφορίιες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Κάντε κάνα καθάρισμα, επανεγκατάσταση και στην τελική ...format!!! Παλιά έκανα δυο φορές το χρόνο. Τελευταία είχα τρία συναπτά έτη να κάνω, έκανα αρχές της βδομάδας και έχουν στρώσει πολλά πράγματα. Το ξέρω ότι είναι βαβούρα, αλλά είναι αποτελεσματικό φάρμακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Κάντε κάνα καθάρισμα, επανεγκατάσταση και στην τελική ...format!!! Καθαρισμα και επανεγκατάσταση ναι να κανω, αλλα για το format, είναι για μένα όπως η ιδιαίτερη αγάπη που έχει ο διάολος για το λιβάνι Πάω για επανεγκατάσταση Ευσχαριστώ Πάνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Έχω ένα θέμα (πρόβλημα ?) με το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ Σε ΠΕΑ που εκδίδω και εφαρμόστηκε ο ΚΕΝΑΚ, κατω απο τα αδιαφανή στοιχεία δεν μου εμφανίζει τις θερμογέφυρες που πρέπει να περάσω... Γιατί ? Τι δεν κάνω καλά ? ή κάτι δεν πάει καλά με το pc μου ? Ξέρει κάποιος που του έχει τύχει αντίστοτιχη περίπτωση να με διαφωτήσει τι συμβαίνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Βάλε την χρονολογία έκδοσης της οικ. άδειας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Μήπως έβαλες έτος έκδοσης άδειας πριν το 2010; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 (edited) Ευχαριστώ συνάδελφοι Όντως δεν είχα βάλει το έτος της άδειας +1 στο καθένα σας Edited Ιούλιος 12 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, αλλά φεύγω αύριο πρωί "διακοπές" και καίγομαι να πάρω laptop μαζί έχω windows 7 32bit, και όταν το εγκαθιστώ μου βγάζει το μήνυμα: "πρέπει να εκτελέσετε το πρόγραμμα σαν διαχειριστής" το laptop έχει μόνο ένα account (admin φυσικά) και το setup και το TEE KENAK τα τρέχω σαν διαχειριστής (κάνω δεξί κλικ και το τσεκάρω) όταν βάζω τους κωδικούς, μου εμφανίζει το σφάλμα, αλλά τρέχει κανονικά όταν το κλείνω και πάω να το ξανανοίξω, ξαναζητάει κωδικούς όταν τους βάζω κάνει shut down μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα