tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 (edited) Μια που το αναφέρατε, θυμήστε μου σας παρακαλώ πως βάζω τους κωδικούς ώστε να μην τους ζητάει κάθε φορά που το ανοίγω. Μετά από κάτι αλλαγές που έκανα στα win, δε μπορώ να το βρω... Edited Οκτώβριος 7 , 2014 by tasxan206
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 οχι Ακη. Σε δύο που το είχα εγκαταστήσει παλιότερα , και το έχω ακόμη στον εναν, εγκαταστούσε μία συντόμευση ΤΕΕ, που περιείχε πολλά xml με όλα τα δεδομένα , την βοήθεια και μπορούσες και μέσα από αυτό να τρέξεις επιθεώρηση, μελέτη κλπ. Ηταν ένας φάκελος με πάνω από 30 αρχεία.
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Μήπως εννοείς τον φάκελο εγκατάστασης του τεε κενακ? C:\Program Files\TEE\..... Επισυνάπτω μία εικόνα του φακέλου.
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 ναι αυτό εννοώ. Τελικά το βρήκα! Πώς το βγάζω εικονίδιο έξω στην επιφάνεια εργασίας?
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Tράβα με το δεξί κουμπί του ποντικιού στην επιφάνεια εργασίας και διάλεξε το "δημιουργία συντόμευσης εδώ". Επισυνάπτω σχετική εικόνα. 2
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Μια που το αναφέρατε, θυμήστε μου σας παρακαλώ πως βάζω τους κωδικούς ώστε να μην τους ζητάει κάθε φορά που το ανοίγω. Μετά από κάτι αλλαγές που έκανα στα win, δε μπορώ να το βρω... Μόλις βάλεις τους κωδικούς πήγαινε στο μενού βοήθεια και διάλεξε ενεργοποίηση.... 1
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Μπα, το έψαξα εκεί... δεν είναι!
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Το δοκίμασα τώρα και ως διαχειριστής, τίποτα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα