diamond93 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 (edited) Καλησπερα σας Μου βγαζει συνεχεια αυτες τις ειδοποιησεις Μηδενικές θερμογέφυρες για τις αδιαφανείς επιφάνειες στη ζώνη 1 στο Υπάρχον Κτίριο Πρέπει να ορίσετε διανομή συστήματος ΖΝΧ στη ζώνη 1 στο Υπάρχον Κτίριο Συνολικά errors για Υπάρχον Κτίριο = 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Warnings για Υπάρχον Κτίριο ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αθροισμα μηνιαίου βαθμού κάλυψης <> 1 του συστήματος παραγωγής θερμότητας στη ζώνη 1 στο Υπάρχον Κτίριο Αθροισμα μηνιαίου βαθμού κάλυψης < 0.5 ή >1 του συστήματος παραγωγής ψύξης στη ζώνη 1 στο Υπάρχον Κτίριο Αθροισμα μηνιαίου βαθμού κάλυψης <> 1 του συστήματος παραγωγής ΖΝΧ στη ζώνη 1 στο Υπάρχον Κτίριο Συνολικά warnings για Υπάρχον Κτίριο = 3 Το κτηριο ειναι παλιο και συμφωνα με το ΤΕΕ ΚΕΝΑΑΚ δεν πρεπει να βγαζει θερμογεφυρες και εχω ορισει δικτυο διανομης. Επισης τα αθροιματα ειναι ισο με την μοναδα. Τελος με τα ιδια στοιχεια δουλευε και τωρα δεν δουλευει. Δεν εχω αλλαξει κανενα στοιχειο. εχω φαει ολοκληρη μερα να βρω λυση. Με το παλιο λογισμικο το 1.29 δουλευει μια χαρα. Τι φαση? Ευχαριστω Edited Μάρτιος 14 , 2018 by diamond93
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 (edited) Η ορθή διαδικασία περιλαμβάνει την εισαγωγή xml που σου δίνει το buildingcert στο xml που φτιάχνεις για το ΠΕΑ σου. Δες το #438. Η σωστή ρύθμιση στα windows (πίνακας ελέγχου-ρυθμίσεις γλώσσας ή αλλαγή ρυθμίσεων ημερομηνίας και ώρας) είναι ο διαχωρισμός των δεκαδικών με τελεία ( . ) και χιλιάδων με ( , ). Σε πολλές μονάδες παραγωγής το έχω παρατηρήσει και γω τρώει κολλήματα φοβερά. Δεν είναι όμως κρίσιμα λάθη (εννοώ προχωράει παρ' όλα αυτά). Είναι warnings και όχι errors να σταματήσει. Edited Μάρτιος 14 , 2018 by Sw0rdf1sh
diamond93 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Η ορθή διαδικασία περιλαμβάνει την εισαγωγή xml που σου δίνει το buildingcert στο xml που φτιάχνεις για το ΠΕΑ σου. Δες το #438. Η σωστή ρύθμιση στα windows (πίνακας ελέγχου-ρυθμίσεις γλώσσας ή αλλαγή ρυθμίσεων ημερομηνίας και ώρας) είναι ο διαχωρισμός των δεκαδικών με τελεία ( . ) και χιλιάδων με ( , ). Σε πολλές μονάδες παραγωγής το έχω παρατηρήσει και γω τρώει κολλήματα φοβερά. Δεν είναι όμως κρίσιμα λάθη (εννοώ προχωράει παρ' όλα αυτά). Είναι warnings και όχι errors να σταματήσει. Απο εκει εισαγω τα στοιχεια απο το buildingcert. Δεν προχωραει το προγραμμα. Συνεχιζει να βγαζει error
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Ακολουθείς τα βήματα όπως στα γράφω στο #438 ; Μήπως ανεβάζεις το δικό σου xml στο buildingcert πριν κατεβάσεις το xxxxxx-2018;
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Εάν ναι στο 1ο ερώτημα που σου έκανα (αν ακολουθείς τα βήματα όπως και γω και οι υπόλοιποι συνάδελφοι) τότε έχει πρόβλημα το xml σου. Δεν ξέρω αν το φτιάχνεις χειροκίνητα ή το παίρνεις από πρόγραμμα. Εάν ναι στο 2ο ερώτημα που σου έκανα (εάν το xml που έχεις φτιάξει για το ΠΕΑ σου πας και το ανεβάζεις στο BC στο "υποβολή αρχείου xml επιθεώρησης" πριν κατεβάσεις το xxxxxx-2018 τότε δεν ακολουθείς τα βήματα όπως τα περιγράφω και κάνεις λάθος. Πριν ανεβάσεις το οτιδήποτε στο BC κατεβάζεις το αρχείο που σου δίνει το buildingcert με όνομα χχχχχχχ-2018 για να το εισάγεις στο ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Σήμερα συνειδητοποίησα πόσο με έχει αρρωστήσει το Εξοικονομώ ΙΙ. Έχω το bug που μου ζητάει το username και το serial του προγράμματος κάθε φορά που το ανοίγω και τα έχω μάθει απ έξω... Και δεν μιλάμε για εύκολους κωδικούς.. Τελικά αυτό διορθώνεται κάπως; 1
akaliak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Σήμερα συνειδητοποίησα πόσο με έχει αρρωστήσει το Εξοικονομώ ΙΙ. Έχω το bug που μου ζητάει το username και το serial του προγράμματος κάθε φορά που το ανοίγω και τα έχω μάθει απ έξω... Και δεν μιλάμε για εύκολους κωδικούς.. Τελικά αυτό διορθώνεται κάπως; Τρέχεις το προγραμμα σαν administrator; Δοκίμασε να περάσεις τους κωδικούς από το help.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Το έχω κάνει ναι αλλά τπτ Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα