akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Καλησπέρα από όσο γνωρίζω η επιθεώρηση εγκ/σεων θέρμανσης έχει μείνει στα χαρτιά οπότε είναι λογικό το λογισμικό να είναι μη λειτουργικό σε αυτό το κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vskan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Πρέπει να παραδώσω άμεσα για ένα ΕΣΠΑ για Φυσικό Αέριο. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι είναι προαπαιτούμενο και δεν είναι λειτουργικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2021 1 ώρα πριν, vskan said: Πρέπει να παραδώσω άμεσα για ένα ΕΣΠΑ για Φυσικό Αέριο. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι είναι προαπαιτούμενο και δεν είναι λειτουργικό Κάτι τέτοιο εννοείς δηλαδή; https://edaattikis.gr/gr/house/cost-offers/financing-espa Αν κατάλαβα καλά, αυτό θέλει κανονικό ΠΕΑ για κατοικία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vskan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Αγαπητέ Ακη σωστά αυτό είναι το ΕΣΠΑ αλλά όπως διαβάζεις ζητάει ξεκάθαρα: 10. Εκθεση ενεργειακής επιθεώρησης υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης πετρελαίου Και μάλιστα αν ανοίξεις τον οδηγό ζητάει σε μερικά τμήματα και ειδική αιτιολόγηση Οπότε επαναφέρω το θέμα μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος και έχει βρει λύση ΠΕΑ για εγκαταστάσεις θέρμανσης. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν πάω να ξεκινήσω και να κάνω εισαγωγή στοιχείων το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει το αρχικό xml αρχείο. Σαν να είναι κενό, ουτε βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους όπως άν πάω για δοκιμή να ανεβασω ένα αρχείο από ΠΕΑ κτιρίου. Πάντως δεν είναι κενο γιατί με το notepad διαβάζω τα αρχικά στοιχεία. Δοκίμασα να προχωρήσω το ΠΕΑ απλά ανοίγοντας το xml. Μου εμφάνισε κανονικά τα στοιχεία του πελάτη με μόνο πρόβλημα ότι ενω το έχω δηλώσω παλιό αυτό μου το σημειώνει με αναθεωρημένο ΚΕΝΑΚ. (μικρό το κακό γιατί δεν επηρεάζει κάπου τις τιμές) Το μεγάλο πρόβλημα που έχω σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν μου εμφανίζει τα πεδία του Λέβητα καθόλου.!!! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2021 (edited) 33 λεπτά πριν, vskan said: Αγαπητέ Ακη σωστά αυτό είναι το ΕΣΠΑ αλλά όπως διαβάζεις ζητάει ξεκάθαρα: 10. Εκθεση ενεργειακής επιθεώρησης υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης πετρελαίου Και μάλιστα αν ανοίξεις τον οδηγό ζητάει σε μερικά τμήματα και ειδική αιτιολόγηση Καλημέρα, αν είναι έτσι οκ, απλά θυμάμαι ότι πρόπερσι ένας γνωστός έβαλε αέριο στο σπίτι του και του ζητήσαν από την εταιρία του αερίου εδώ στην Θεσ/νίκη, το κλασσικό κτιριακό ΠΕΑ για το τυπικό, ήταν εκτός ΕΣΠΑ δηλαδή. Ελπίζω να μπορέσει να σε κατατοπίσει κάποιος άλλος συν/φος. Edited Νοέμβριος 5 , 2021 by akis73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roukat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 (edited) Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα στο τεε κενακ... όταν πατάω εκτέλεση μου βγάζει ότι υπάρχουν λάθη στην επιθεώρηση και δεν προχωράει. Τι να κάνω? Edited Νοέμβριος 20 , 2021 by Roukat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα στο τεε κενακ... όταν πατάω εκτέλεση μου βγάζει τη ψύξη με αυτό το νούμερο, γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει ή τι λάθος έχω κάνει εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 3 ώρες πριν, Roukat said: Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα στο τεε κενακ... όταν πατάω εκτέλεση μου βγάζει ότι υπάρχουν λάθη στην επιθεώρηση και δεν προχωράει. Τι να κάνω? Ανέβασε το xml στο BC και δες αν το επιλύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 1 ώρα πριν, dib said: Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα στο τεε κενακ... όταν πατάω εκτέλεση μου βγάζει τη ψύξη με αυτό το νούμερο, γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει ή τι λάθος έχω κάνει εγω? Καλησπέρα Δημήτρη, μήπως εκ παραδρομής έχεις συμπληρώσει κάποιο κουτάκι λάθος στην ψύξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2021 (edited) Καλησπέρα Άκη κι ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι τίποτα απο αυτά, μάλιστα ακύρωσα όλα τα σχετικά με τη καρτέλα στη ψύξη και τα ξαναπέρασα ενα ένα απο την αρχή. Δοκίμασα πάλι αλλά το αποτέλεσαμα είναι το ίδιο... τώρα είμαι στη φάση κατάργησης και επανεγκατάστασης του προγράμματος... edit Έκανα νέα εγκατάσταση αλλά τίποτα... το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και με τα ίδια νούμερα στη ψύξη! Edited Νοέμβριος 20 , 2021 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα