Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για να το τρέξεις σαν administrator, πατάς επάνω στο exe αρχείο το δεξί πλήκτρο του ποντικιού και επιλέγεις "εκτέλεση ως διαχειριστής". Είναι μία επιλογή που ίσως να μη της είχες ξαναδει σε προηγούμενες εκδόσεις των windows.

Δεν ξέρω παραπάνω για να σε βοηθήσω.

Δημοσιεύτηκε

έχει κάποιος κατεβάσει το τεε κενακ σε win7 σε 64bit? γιατί δεν κατεβαίνει με τίποτα

Δημοσιεύτηκε

ωχ, τον έχω δόσει πίσω και δεν μπορούν ούτε αυτοί. Λύνεται έτσι?

Δημοσιεύτηκε

όταν το κατέβασες δέν είχε πρόβλημα δηλαδή να μην ολοκληρώνεται η εγκατάσταση? γιατί η εταιρεία του υπολογιστή προσπαθούν να μιλήσουν με το τεε καθότι σε 32αρι δεν έχουν πρόβλημα ενώ σε 64 δεν εγκαταστάται.

δηλαδή τι προτείνεις κατά την εγκατάσταση?

Δημοσιεύτηκε

Δοκίμασες να το εγκαταστήσεις σαν διαχειριστής? Εχω win7 64bit και δεν μου εμφάνισε πρόβλημα.....

Δημοσιεύτηκε

ναι δοκίμασα και το θέμα είναι ότι προσπαθεί και η εταιρεία που τον αγορασα

Δημοσιεύτηκε

Κι εγώ το εγκατέστησα και το έτρεξα κανονικά χωρίς πρόβλημα. Για τα υπόλοιπα, να το τρέξω σαν administration ή όχι στα 64.... :shock: It's greek to me.

Δημοσιεύτηκε

Αλλα προγράμματα τώρα τελευταία έχεις βάλει?.exe? Μήπως να απενεργοποιήσεις κάποιο antivirus ή firewall? Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.