tsx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Για να το τρέξεις σαν administrator, πατάς επάνω στο exe αρχείο το δεξί πλήκτρο του ποντικιού και επιλέγεις "εκτέλεση ως διαχειριστής". Είναι μία επιλογή που ίσως να μη της είχες ξαναδει σε προηγούμενες εκδόσεις των windows. Δεν ξέρω παραπάνω για να σε βοηθήσω.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 έχει κάποιος κατεβάσει το τεε κενακ σε win7 σε 64bit? γιατί δεν κατεβαίνει με τίποτα
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 ωχ, τον έχω δόσει πίσω και δεν μπορούν ούτε αυτοί. Λύνεται έτσι?
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Σ' εμένα πάντως (γουίν7 64αρι) το κάνει.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 όταν το κατέβασες δέν είχε πρόβλημα δηλαδή να μην ολοκληρώνεται η εγκατάσταση? γιατί η εταιρεία του υπολογιστή προσπαθούν να μιλήσουν με το τεε καθότι σε 32αρι δεν έχουν πρόβλημα ενώ σε 64 δεν εγκαταστάται. δηλαδή τι προτείνεις κατά την εγκατάσταση?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δοκίμασες να το εγκαταστήσεις σαν διαχειριστής? Εχω win7 64bit και δεν μου εμφάνισε πρόβλημα.....
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 ναι δοκίμασα και το θέμα είναι ότι προσπαθεί και η εταιρεία που τον αγορασα
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Κι εγώ το εγκατέστησα και το έτρεξα κανονικά χωρίς πρόβλημα. Για τα υπόλοιπα, να το τρέξω σαν administration ή όχι στα 64.... It's greek to me.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Αλλα προγράμματα τώρα τελευταία έχεις βάλει?.exe? Μήπως να απενεργοποιήσεις κάποιο antivirus ή firewall? Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα