Ελευθερία_Δημ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 παιδιά γειά σας! έχω γίνει μέλος εδώ και μερικές βδομάδες και άπό τότε παρακολούθω τις συζητήσεις καθημερινα. Είναι φοβερο το site σας. ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Μέχρι τωρα αναλάμβανα στατικές μελέτες κτιρίων μέχρι 2 ορόφων. Όχι εσκεμμένα, απλά έτσι έτυχε. Τώρα όμως μου έτυχε η πρώτη 5όροφη!!!!! (άντε κ σ'ανώτερα ε?). Χρησιμοποιώ το fespa. θα ήθελα λοιπόν κάποιες γενικές συμβουλές όσον αφορά τη διαφορετική συμπεριφορά 2ορόφων με 5ορόφων και τι θα έπερεπε να προσέξω κατα την επίλυση. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων! Α ξέχασα να αναφέρω ότι στο ισόγειο θα υπάρχει κατάστημα και πυλωτη. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Υποχρεωτικά θες ην>0,60, τοιχία >2,00μ. Αρχισε με αυτά κι εδώ είμαστε. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό από τα άλλα κτίρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2008 φυσικά και πιο ισχυρή θεμελίωση Προσοχή στις παραμορφώσεις..αρμούς κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελευθερία_Δημ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 οκ παιδιά. ευχαριστώ πολυ. θα ξεκινήσω κ αν κάπου μπερδευτώ θα σας πω. ευχαριστώ κ πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Όπως είπε και ο acnt να ελένξεις τις παραμέτρους σχετικά με το μέγεθος των τοιχείων αφού υποχρεωτικά θα πας σε 2μ και πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2009 Γειά σου ΑΡΗ.Τι θα πρέπει να προσέξει κανείς στη θεμελίωση τέτοιων κτιρίων?Ποιό είδος θεμελίωσης είναι το ενδεδειγμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Προσοχή στις παραμορφώσεις. το αναλυεις περισσοτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 δεν θέλει ανάλυση Έχω δει επίλυση και διαστασιολόγιση με μηδενικές παραμορφώσεις.... Η οροφή του τετάρτου ορόφου είχε στηρίξεις...από λάθος. Το κτίριο εμφανίζονταν κανονικά οπλισμένο αλλά με λίγους οπλισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 ok. αυτο μαλλον ειναι τραβηγμενη περιπτωση. την αποσταση ΚΜ-ΚΕΣ την προσεχετε ιδιαιτερως? ρωτω,διοτι στα πολυωροφα ξεφευγει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 και το αντίθετο δεν σου είπα που έτυχε σε εμένα και έτριβα τα μάτια μου με τις μονάδες. Αρμός 3Κμ Ποτέ δεν βρήκα τι έφταιγε. Πέρασα το κτίριο από την αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα