pk10gr Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 ΠΟΣΟ???? πες μου οτι το εχεις κρατησει φωτο ή τυπωμενο... :) θα κοιμηθω με αυτην την εικονα στο μυαλο μου... Μετα απο καποια ωρα στο προγραμμα να περιμενεις αποτελεσμα και να σου βγαζει... 3.000 μετρα αρμο!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 καλα αυτο ειναι ανηκουστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 και εγώ έτριβα τα μάτια μου. Έψαξα τα πάντα. Ε,Ι,μήκη,Α,στηρίξεις,φορτία...τίποτα. Delete να φύγει από μπροστά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Λάθος στις μονάδες. Συνηθισμένο σε μεταλλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetros Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Ποτέ δεν βρήκα τι έφταιγε. Πέρασα το κτίριο από την αρχή Αρα έφταιγε το κτίριο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 δεν νομίζω να εφταιγε το κτίριο, συμβαίνουν αυτά στο software, γι'αυτό και ελέγχεις τα αποτελέσματα (όσο αυτό ειναι δυνατό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetros Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Προφανώς Rigid και δεν έφταιγε το κτίριο (και γιατί να φταίει το καημένο?). Just Joking my friend!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 indeed ppetros, αλλωστε shit happens!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 με ΚΜ-ΚΕΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Αυτό που είπε ο Χάρης πρέπει να είναι. Μου έχει συμβεί και μένα (instant... ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα