polytelik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 καλά αυτό στο έγραψα γτ είπα πως άμα του στείλω email μπορεί να αργήσει να απαντήσει!!!
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 στείλε μου πμ και θα το στείλω έτσι και αλλιώς όπως γράφει στην σελίδα του το διαθέτει δωρεάν Γράψε το εμαιλ σου και θα το στείλω αύριο
teo_z Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Υπάρχει το DCAD το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και το έχω βρεί εδώ στο φόρουμ Θα το βρείς εδώ http://www.topografo...r/software.html και πολλά συγχαρητήρια για τον συνάδελφο και από εμένα για το πρόγραμμα Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ αλλά το έχω το DCAD και δεν βρίσκω τον τρόπο να το κάνω αυτό που θέλω (να γράφει τα υψόμετρα πάνω στο σχέδιο σε κάποια σημεία που θα κάνω εγώ κλικ). Το έχω κατεβάσει παλιότερα βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μεταγενέστερη έκδοση.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 μα γίνεται αρκεί το σχέδιο και οι συντεταγμένες στο αρχείο με τα υψόμετρα της μορφής α/α,Χ,Υ,Η να είναι στο ίδιο σύστημα αναφοράς Διαλέγεις από το αρχείο ότι σημεία χρειάζεσαι να ανεβάσεις στο σχέδιο και σε ότι μέγεθος θέλεις
GiorgosKal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 (edited) Το link γαι το DCAD 0.7 http://www.michaniko...?do=file&id=468 Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ αλλά το έχω το DCAD και δεν βρίσκω τον τρόπο να το κάνω αυτό που θέλω (να γράφει τα υψόμετρα πάνω στο σχέδιο σε κάποια σημεία που θα κάνω εγώ κλικ). Το έχω κατεβάσει παλιότερα βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μεταγενέστερη έκδοση. Χρησιμοποίησε το προγραμμα που ραπορταρεις (πχ. ezysurf) και βαλτε αντί για α/α (ID) τα υψόμετρα σου. Ή χρησιμοποίησε αυτό: http://www.michanikos.gr/old/downloads.php?do=file&id=1110 Edited Σεπτέμβριος 16 , 2012 by GiorgosKal
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 δεν λειτουργει to link η κανω λάθος;
polytelik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Ξέρει κανείς πως κάνουμε εγκατάσταση το DCAD;
giorgosv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Υποθέτω ότι έχουμε την ίδια έκδοση... Οδηγίες εγκατάστασης DCAD έκδοση 0.7.txt 1
polytelik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Υποθέτω ότι έχουμε την ίδια έκδοση... Ακριβώς πες μου βήμα προς βήμα τη διαδικασία. ''Εκτελούμε το DCAD0.6.msi όπου και πραγματοποιείται αυτόματα η εγκατάσταση του προγράμματος μέσο του installer'' Μάλλον αυτό δεν κάνω καλά γτ δεν βρίσκω το DCAD0.6.msi. Εάν μπορείς να με βοηθήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων!!! 1
giorgosv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (edited) Προφανώς όπου DCAD0.6.msi εσυ βάζεις το DCAD 07.msi που έχει μέσα ο φάκελος. Απλά ο άνθρωπος ξέχασε να ανανεώσει το txt αρχείο.. DCAD 0.7.zip Edited Σεπτέμβριος 18 , 2012 by giorgosv
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα