zagoreos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Είδα στις ειδήσεις ότι τα φαρμακεία από 1η Σεπτέμβρη δεν θα δέχονται το συνταγολόγιο του ΤΣΜΕΔΕ γιατί τους χρωστάει πεντέμισυ εκατομμύρια Ευρώ... Ξέρει κανένας να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι το ταμείο μας έχει λεφτά;
thesmeletes Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Μαζεύει χρήματα για να αγοράσει την Proton.
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Επειδή η γυναίκα μου είναι φαρμακοποιός, όντως το ΤΣΜΕΔΕ χρωστάει πολλά! Μόνο στο φαρμακείο της (που αφορά μικρή περιοχή) το ποσό είναι 5ψήφιο. Βέβαια τα άλλα ταμεία είναι πολύυυυ παραπάνω. Αν με μαγικό τρόπο την πλήρωναν όλα τα ταμεία αύριο και πλήρωναν και σε μένα όλα όσα μου χρωστάνε οι δήμοι και οι λοιποί δημόσιοι φορείς (και δεν είχαμε δάνεια), αγοράζαμε τοις μετρητοίς ολόκληρη πολυκατοικία! Λεφτά υπάρχουν, έτσι δεν λένε;
tpanag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Γιατί είναι "της μόδας" τελευταία το "δεν πληρώνω" από το επίσημο κράτος και παρ'όλα αυτά οι μόνοι που νιώθουν άσχημα και "τσιμπάνε" είναι κάτι κακομοίρηδες (και προσπαθούν να κάνουν και τους άλλους κακομοίρηδες που διαφωνούν να νιώσουν άσχημα). Επιμένεις ακόμα zavi ότι δεν κάνω καλά που λέω ότι από εδώ και πέρα θα τους πληρώνω μόνο με σμπάρα;
darkloop Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Λοιπόν, τέρμα η πίστωση στα φαρμακεία της ΘεσσαΛονίκης από 1 Νοεμβρίου για τους ασφαΛισμένους του τσΜεΔε.
ysar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 (edited) Και στην Αθηνα δεν δεχονται συνταγολογια, Edited Νοέμβριος 4 , 2011 by ysar
silver_bullet Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 ωραια πραματα.... ουτε να πεθανεις σαν ανθρωπος δε μπορεις σ αυτη τη σκατοχωρα
ysar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2011 Το site του ΕΤΑΑ λεει οτι στον Πειραια τα φαρμακεια δεχονται συνταγες. Εκει ειναι αλλος συλλογος. Ισχυει?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2011 Στα φαρμακεία της γειτονιάς μου δεν δέχονται το συνταγολόγιο. Σε επικοινωνία με το ΤΣΜΕΔΕ Αγ.Παρασκευής μου είπαν ότι τα πλρηρώνω κανονικά και πηγαίνω με την απόδειξη και το συνταγολόγιο στα κεντρικά για επιστροφή των χρημάτων. Καλά κρασιά εκεί θα γίνεται της Κορέας (ειδικά τώρα)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα