ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 υπαρχει μια εγκυκλιος (την οποια δεν θυμουνται). Xαχα, απιθανοι. Ειναι αυτη αιτιολογηση; Τι παει να πει δεν θυμουνται;
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2008 ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ??? Ηλιοχορέ......τρίξτους τα δόντια και τέλος εγγράφως να σου απαντήσουν. Παιδιά μην το συνεχίζουμε σε κριτική αν και ορθώς πράττουμε καθώς χάνουμε την ερώτηση και απάντηση.
Archifree Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 πολεοδομια νομαρχιας τρικαλων ισχυριζεται πως δεν γινεται.υπαρχει μια εγκυκλιος (την οποια δεν θυμουνται). Να δω τι άλλο θα ακούσω? Μα έχουν τρελαθεί. Αν πάνω από τον Η/Χ στον όροφο είχες κλειστό χώρο ? Τότε θα επιτρεπόταν? Φάτους Και την εγκύκλιο να την βρουν πριν σ'απορρίψουν. Επίσης έχω βάλει λεβητοστάσιο κάτω από Η/Χ ο οποίος ήταν και η είσοδος/έξοδος μονοκατοικίας. Αυτό δεν επιτρέπεται αλλά δεν έβγαινε το κτίσμα. Εδειξα τέλος σαν έξοδο στην παθητική την διπλανη από την είσοδο μπαλκονόπορτα.
Endelexeia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Η απάντηση είναι ναι ξεκάθαρα.
gianni Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Χωρίς καμία αμφιβολία η απάντηση ειναι ναι. Προχώρα.
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2008 εγώ αυτό που θέλω να πω είναι χαιρετίσματα στη Τρίκαλα... και στην Ελάτη ειδικά
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα