mixmentzos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Οτι και να βάλεις στην θέρμανση θα τα λάβει υπόψη ΜΟΝΟ για τον Απρίλιο Παίξε λίγο με το πρόγραμμα για να το δείς Ελέγχουμε κτίριο όχι χρήση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv25k Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Ναι το ξέρω απλά προβληματιζόμουν για το λέβητα πετρελαίου. Οκ θα βάλω αυτό. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenaki85 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Σε κτίριο με 2 καταστήματα διπλα δίπλα, με ανεξαρτητες εισόδους, το ένα χρήση καφε-εστιατόριο και το άλλο κατάστημα με ναυτιλιακά είδη, ιδιοκτησία ίδια και τα δύο, θα πρέπει να εκδόσω 2 πιστοποιητικά ? Θεωρείται άλλη χρηση το καφέ εστιατόριο και άλλη το κατάστημα ? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Οπωσδήποτε 2 ΠΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Σε κατάστημα τον ηλεκτρικό αερολέβητα πως τον δηλώνουμε? Σαν συνήθη λέβητα και βάζουμε είδος καυσίμο ηλεκτρισμός? Την παροχή αέρα την υπολογίζουμε στις ΚΚΜ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Δεν νομίζω πως την παροχή αέρα την αντιμετωπίζεις σαν ΚΚΜ. Θέλω να πω πως -νομίζω- πως δεν την καταχωρείς πουθενά, παρά θεωρείς τερματικές μονάδες με nem,t = nem = 0,93 (τερματικά στοιχεία διανομής αέρα κ.ά.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmentzos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (edited) τερματικές μονάδες με nem,t = nem = 0,93 (τερματικά στοιχεία διανομής αέρα κ.ά.). Αυτό που αναφέρεται υπάρχει αλλά είναι στην ψύξη. Αντίστοιχο στην θέρμανση ? Δεν υπάρχει πρόβλημα ? Edited Απρίλιος 17 , 2013 by mixmentzos Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Αν πέσεις σε λογικό ελεγκτή μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θα καταλάβει ότι "τους διέφυγε" στη σύνταξη της ΤΟΤΕΕ. Αλλιώς θα πρέπει να κάνεις μια θεώρηση σαν αυτή που λέει για τα ενεργειακά τζάκια και τις σόμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmentzos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (edited) Είσαι σίγουρος ότι τους διέφυγε διότι για θέρμανση τα στόμια αέρα τα αντιμετωπίζει διαφορετικά από βοήθεια "Σε περίπτωση που υπάρχουν μόνο ΚΚΜ τότε στον τύπο των τερματικών εισάγεται η περιγραφή «Στόμια (ΜΟΝΟ για ΚΚΜ)» και σαν βαθμός απόδοσης πρέπει να εισάγεται η τιμή μηδέν (0)." Νομίζω ότι εάν υπάρχουν αεραγωγοί και ο αέρας είσερχεται στην μονάδα απ' έξω μοιάζει περισσότερο με ΚΚΜ Edited Απρίλιος 17 , 2013 by mixmentzos Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Όχι mixmentzos, αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για καθαρά ΚΚΜ. Μοιάζει μεν αλλά δεν είναι ΚΚΜ. Κι εγώ την ίδια θεώρηση έκανα αλλά είναι λάθος. Άλλωστε η 4η ΤΟΤΕΕ στο αντίστοιχο κεφάλαιο το γράφει με μεγάλα γράμματα: "ΜΟΝΟ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα