AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 από φωτογραφία δε μπορείς να καταλάβεις κάτι... πόσες ήταν και πόσες εξωτερικές μονάδες είχαν ;
athanask Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Ηταν 14 κασετες εντός του κτιρίου (κατάστημα Sprider -αν βοηθάει )και 14 στην ταράτσα
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Πόσες εσωτερικές και πόσες εξωτερικές μονάδες είδες. Πάντως, αν ήταν ημικεντρικό σύστημα (multi-split ή VRV ή VRF) τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο λίνκ που παραπέμπεις θα ήταν κάπως διαφορετικά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και κάτι ακόμα. Σε ένα τύπο κασέτας ψευδοροφής που είδα, δίνει τον μέσο εποχικό δείκτη ενεργειακής αποδοτικότητας (SEER) και όχι τον ονομαστικό (EER) που χρειάζεσαι.
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 (edited) πάντως εγώ σε κατάστημα Sprider (δε λέω που ) είχα βάλει VRV άρα είναι split (1 μέσα - 1 έξω), ήτοι τοπική αερόψυκτη Α.Θ. εδώ ανοίγει ένα θέμα βέβαια με τις απώλειες δικτύου, καθώς κατά τη γνώμη μου πρέπει να μπουν, καθώς έχεις σεβαστή διαδρομή ρεύμα παίρνει και η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα, ξέρεις ; edit: Πάνο λέει για 14 μέσα με 14 έξω, άρα σπλιτάκια... Edited Δεκέμβριος 5 , 2013 by AristidisZ
athanask Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Λοιπόν βλέπω είστε πολύ πρόθυμοι να με βοηθήσετε και θα προσπαθήσω να σας δώσω περισσότερα στοιχεία. είχε 14 κασέτες στην οροφή στο εσωτερικό και 14 εξωτερικές μονάδες. εχω τραβήξει φωτογραφίες αλλά δε ξέρω πως να τις ανεβάσω . το μοντέλο ήταν LG UU 48A HUHA ( MODEL AUUH488A) COOLING INPUT 6.30KW KAI HEATIMH 7.00KW ενώ CURRENT COOLING 10,6 KW KAI HEATING 11,7
athanask Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 (edited) Αυτό βοηθάει? Έγγραφο1EWWEWDW.pdf Edited Δεκέμβριος 5 , 2013 by athanask
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 κάτι λάθος λες, το μοντέλο πάντως δε μπορώ να το βρω...
athanask Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Σας έστειλα πιο πάνω τις φωτογραφιες
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 7 μονάδες βλέπω... είσαι σίγουρος για το τύπο του μοντέλου της εξωτερικής ;
athanask Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 (edited) Υπάρχουν και άλλες 7 στην απέναντι πλευρά της ταράτσας. Έγγραφο2.pdf Edited Δεκέμβριος 5 , 2013 by athanask
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα