Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδειοδότηση για σιλό


Recommended Posts

Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους και δίνω συγχαρητήρια τόσο στους εμπνευστές του συγκεκριμένου εγχειρήματος όσο και στους συμμετέχοντες στην όλη προσπάθεια.

Έχω μία περίπτωση αδειοδότησης αποθήκης κάθετου τύπου (σιλό).

Υπάρχει ήδη κτηνοτροφική μονάδα με άδεια τόσο οικοδομική όσο και λειτουργίας και μου ζητείται να κάνω προσθήκη τριών σιλό και σπαστήρα(το οποίο δεν ξέρω καν τι είναι).

Έχω ακούσει κάτι για εγκριση τύπου ή κάπως έτσι. Βγάζω κανονικά την άδεια για αποθήκη ή παίρνω παρέκκλιση από το Υπουργείο Γεωργίας; Όποιος γνωρίζει σχετικά ας με ενημερώσει. Στα σχετικά θέματα για αδεια γεωργικής αποθήκης που υπάρχουν δεν έβγαλα άκρη.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν καλησπέρα και απο εμένα!

Διάβασα το μηνυμά σου φίλε μου και Παρεμπιπτόντως μου έχει τύχη η ίδια περίπτωση και δεν χέρω τι να κάνω!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα αντόνιο !

Δεν ξέρω αν τα κατάφερες και έχεις βρεί την λύση του προβλήματος με την άδεια !ξέρω ότι την βγάζεις στην ΔΙΕΥ/ΝΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ και απετειται και ΜΠΕ .Αν μάθεις τίποτα στειλε ένα email:[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Βγαίνει άδεια κανονικά από Πολεοδομία. Θέλει κάτι παρεκλίσεις από Διεύθυνση Γεωργίας αλλά ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει. Μάλλον έιμαι κοντά!!! Αυτά που αναφέρεις solar πιθανότατα ισχύουν για την άδεια λειτουργίας από την οποία απέχω πολύ ακόμα.

Petro Δεν είμαι από Αχαϊα. Είμαι από Θεσσαλονίκη.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Γεια σας παιδιά! Μου έτυχε και μένα μια περιπτωση άδεις σιλό και θα με ενδιέφερε ιδαιτέρως να μάθω πως πήγαν οι δικοί σας περιπτώσεις μιας και είναι και η πρωτη μου δουλειά... Καλό???

Εχω πελαγώσει!!!

Αναμένω νέα σας εναγωνιώς....

 

--------------------

 

Γεια σας παιδιά! Είμαι νέα μηχανικός και η πρώτη δουλειά που μου έτυχε είναι άδεια για σιλό και μονάδες οριζόντιας αποθήκευσης.

Μπορείτε αρχικά να με 'ξεστραβώσετε' ως προς το που πρέπει να απευθυνθώ για να μάθω τι ακριβως απαιτείται για να βγει η άδεια?

Ο μηχανολόγος της πολεοδομικής υπηρεσίας θα μπορούσε να βοηθήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Σε παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής εδώ:

http://www.michanikos.gr/ftopic195.html

Απαγορεύεται να δημοσιεύεις δύο φορές το ίδιο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση σχετικά με τα silo. Σε εκτος σχεδίου περιοχή και με την παρέκκλιση για περισσότερα του ενός κτιρίου στο αγροτεμάχιο ο πελάτης επιθυμεί να κατασκευάσει σιλό για να μεταφέρει εντος της κτηνοτροφικής εγκατάστασης ζωοτροφή. Υπάρχει κάποια απόσταση που πρέπει να έχει το σιλό απο την κτηνοτροφική εγκατάσταση; Σκέφτομαι να τοποθετηθεί 0,5 μ από την εγκατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.