sundance Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 υπαρχει επιρροη προβολου στυλου.το εχω δει σε πολλες κατασκευες και απορω πως προσομοιωνουν την συνδεση.με ενισχυμενη ζωνη;
vasilis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2007 Πρέπει να υπάρχει ενισχυμένη ζώνη για λόγους ομαλής μεταφοράς των φορτίων στο υποστύλωμα .Η περιοχή αυτή πρέπει να ελεγχθεί για διατμήσεις και έλεγχο διάτρησης.Η προσομοίωση θα γίνεται προφανώς με πεπλατυσμένο δοκάρι.Πάντως οι μυκητοειδείς πλάκες ή πλάκες σουβλάκια όπως τις έλεγε παλιός καθηγητής του ΕΜΠ δεν μου κάθονται καλά άπό στατικό ένστικτο .
sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2008 εχει τυχει καποια τετοια κατασκευη σε εσας?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2008 Ο vasilis στα είπε πολύ ωραία. Μου έτυχε τέτοια περίπτωση και έκανε αυτά που περιέγραψε ο vasilis. Προσοχή, το Fespa δεν κάνει έλεγχο σε διάτρηση.
Gingko Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Γεια!Θα μπορούσες μήπως να μου πεις από τι πρόγραμμα προέρχεται η εικόνα που έχεις βάλει; Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
Panayiotis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Όταν κάνουμε τους ελέγχους διάτρησης με το χέρι και βάλουμε τον αντίστοιχο οπλισμό διάτρησης. Με το φέσπα πως μοντελοποιείται σωστά αυτή η κολώνα και η εσωτερική δοκός? Βάζουμε απλά μια μυκητοειδή δοκό στην πλάκα που να ενώνεται με το υποστύλωμα αυτό και κάνουμε ανάλυση με το φέσπα όπως κάνουμε πάντα? Μετά απλά προσθέτουμε τον οπλισμό διάτρησης που υπολογίσαμε με το χέρι ή χρειάζεται και κάτι άλλο?
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 οπως τα ειπες. gingko νομιζω 3dsmax.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 και σίγουρα έλεγχο ή προσαύξησή του οπλισμού λόγω κατακόρυφης σεισμικής συνιστώσας
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 υπαρχει κανα εξελακι για διατρηση?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα