Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εύρεση οδών


alexandrosa

Recommended Posts

Αγαπητοί μηχανικοί

 

Μήπως γνωρίζετε που πρέπει να απευθυνθώ για να βρω τις οδούς που περιβάλλουν το οικοδομικό τετράγωνο 17, στο Δήμο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Έχω στην κατοχή μου ένα τοπογραφικό διάγραμμα του 1971 όπου δεν αναφέρονται τα ονόματα των οδών , μονάχα το πλάτος τους.

 

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Google earth? εκτός και αν ο δήμος έχει σχετικό διάγραμμα με τις οδούς ... ένα τηλέφωνο και το μαθαίνεις ... αν δεν απαντούν στα τηλέφωνα πας στη λύση Α ... πιο σίγουρη μου ακούγεται (βρε που φτάσαμε)

Link to comment
Share on other sites

Να κάνεις αίτηση προς την Τεχνική Υπηρεσία του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λουτρακίου - Αγ.Θεοδώρων για να σε ενημερώσουν για τις επίσημες ονομασίες των οδών.

Link to comment
Share on other sites

στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία του δήμου.......ακόμα και τηλεφωνικά αρκετοί δήμοι εξυπηρετούν αλλά το καλύτερο είναι επιτόπου επίσκεψη και να ζητήσεις να εξυπηρετηθείς άμεσα δεν είναι άλλωστε κάτι δύσκολο.........

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.