dimitzio2 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος ΑΤΜ του ΑΠΘ. Έχω συμπληρώσει την αίτηση και τώρα αρχίζουν τα ωραία..! Σε λίγες μέρες δίνω εξετάσεις στα αγγλικά. Θα 'θελα λοιπόν, να ρωτήσω, εάν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να έδωσε εξετάσεις αγγλικών για το αντίστοιχο τμήμα και αν θα μπορούσε να με ενημερώσει σχετικά με το στυλ των θεμάτων, εάν για παράδειγμα τα θέματα είναι πολλαπλής επιλογής ή κάποιο κείμενο για μετάφραση, εάν αφορούν καθαρά τεχνική ορολογία ή όχι και φυσικά οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
dpapdpap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Πριν 9 χρόνια που έδωσα εγώ, τα θέματα ήταν δύο. Ενα Αγγλικό κείμενο, παρμένο απο την εφημερίδα της ΕΕ σχετικά με το περιβάλλον (κοινοτική οδηγία, δεν θυμάμαι ακριβώς), που έπρεπε να μεταφραστεί στα ελληνικά και ένα ελληνικό κείμενο να μεταφραστεί στα αγγλικά (δεν το θυμάμαι καθόλου και ούτε που ασχολήθηκα εγώ ή κάποιος άλλος γιατί δεν υπήρχε χρόνος). Αρκούσε να μεταφράσεις το ενα κείμενο και σε στύλ ελεύθερης μετάφρασης. Απο τότε δεν ξέρω τι εξελίξεις υπήρξαν. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
MScEng Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Φιλε μια παρατηρηση, χωρις να θελω να σε αγχωσω τζαμπα. Δεν ισχυει στα μεταπτυχιακα του ΑΠΘ το αβατο για τους ΤΕ? Αν οχι καλως αλλιως ρωτα για καλο και κακο...
fotis91 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2016 Καλησπέρα σε όλους/ες. Υπάρχουν συνάδερφοι/ες που να συμμετείχαν στην διαδικασία επιλογής σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα τελευταία και θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα