Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κανείς κάποιο υπόδειγμα για μελέτη υγραερίου για πιτσαρία. Θα χρησιμοποιήσει 2 φιάλες 25kg για χρήση και 2 φιάλες 25kg εφεδρικές (για να είναι κατηγορία 0, χωρητικότητα <100Kg). Θα έχει έναν φούρνο και τρεις (3) εστίες.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση Γ.Θ.

Δημοσιεύτηκε

Από οτι ξέρω δεν χρειάζεται μελέτη και άδεια από πολεοδομια μόνο μελέτη και συμπληρωματική μελέτη υγραερίου. Το έντυπο μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ για επαγγελματικά εργαστήρια.

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c86077/doc.file/e_d3_1993_200kg_el_GR.doc

Εφόσον ανήκει στα κατ. υγειον. ενδιαφέροντος και όχι στα επαγγελματικά εργαστήρια ισχύει η Κ.Υ.Α. 31856/2003 (Φ.Ε.Κ. Β΄ 1257) και το έντυπο

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c85147/doc.file/ENT_31856_2003_el_GR.doc

 

 

 

Παρατήρηση: Απαγορέυονται τα greklish.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Δημοσιεύτηκε
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κανείς κάποιο υπόδειγμα για μελέτη υγραερίου για πιτσαρία. Θα χρησιμοποιήσει 2 φιάλες 25kg για χρήση και 2 φιάλες 25kg εφεδρικές (για να είναι κατηγορία 0, χωρητικότητα <100Kg). Θα έχει έναν φούρνο και τρεις (3) εστίες.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση Γ.Θ.

 

Γειά σου Θόδωρε.

Νομίζω ότι η απάντηση του προηγούμενου συναδέλφου σε κάλυψε όσο αφορά την μελέτη για το υγραέριο.

Δες όμως και εδώ: http://www.firesol.gr/page61.html

Νομίζω ότι θα πρέπει να σε ενδιαφέρει και το πως προστατεύεται ένα επαγγελματικό μαγειρείο απο την φωτιά στις εστίες και στον καπναγωγό, με σύγχρονο σύστημα ανίχνευσης και με κατασβεστικό υλικό που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και λίγο καιρό, κάνε τον κόπο και δες το: http://www.firesol.gr/page74.html

 

Σε χαιρετώ

Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε

solar , το πρώτο έγγραφο παραείναι συνοπτικό ! Θέλω να πω , δεν έχει ούτε πού να προσδιορήσεις ΠΟΣΟ υγραέριο χρησιμοποιείς !

Δημοσιεύτηκε

το δεύτερο εγγραφο είναι για κατάστημα (κτίριο εκτός βιομηχανίες-βιοτεχνίες) υγειονομικού ενδιαφέροντος.Διάβασε καλύτερα την νομοθεσία :Κ.Υ.Α. 31856/2003 (Φ.Ε.Κ. Β΄ 1257!!

Δεν παιζουμε με αυτά!!Θα είσαι υπόλογως αν γίνει κάτι...

Δημοσιεύτηκε

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με βοήθησαν αρκετά για το πού να ψάξω. Η αλήθεια είναι οτι έχει αρκετά πραγματάκια να προσέξεις αλλά κατάφερα να βγάλω άκρη.

 

Με εκτίμηση

Γ.Θ.

  • 4 years later...
Δημοσιεύτηκε

Να ρωτήσω και εγώ πάνω σε αυτό. Έχω βγάλει πιστοποιητικό για ένα ζαχαροπλαστείο το 2010 τότε που έβγαλε την αρχική του άδεια ως Ζαχαροπλαστείο - Καφετέρια και τώρα αλλάζει η άδεια του και γίνεται Ζαχαροπλαστείο με παρασκευαστήριο. Στο παρασκευαστήριο προστίθεται φιάλη υγραερίου εξωτερικά με την οποία τροφοδοτείται ένα γκαζάκι και ο φούρνος που ψήνει κάποια γλυκά. Το ερώτημα μου είναι λοιπόν:

-Τι ακριβώς πρέπει να καταθέσω. Απαιτείται νέα μελέτη ενεργητικής προφανώς; Για το υγρέριο τι δίνω, την συμπληρωματική; Μία μελέτη και μία συμπληρωματική για το υγραέριο δηλαδή;

- Τι μόνιμα συστήματα απαιτούνται στο χώρο του παρασκευαστηρίου που έχω το υγραέριο; Χρειάζομαι σίγουρα τον ανιχνευτή, χρειάζομαι και σύστημα τοπικής εφαρμογής ή μπαίνει μόνο σε ψησταριές σουβλατζίδικα κλπ αυτό; Κάτι άλλο από μόνιμα συστήματα.

- Εκδίδεται νέο πιστοποιητικό έτσι δεν είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.