xronofagos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Δεν έχει απεριόριστα ο πολιτικός μηχανικός για ηλεκτρολογική μελέτη. Απεριόριστα έχει μόνο σε στατική-αρχιτεκτονική. http://www.teelar.gr/site/files/library/nomos/epaggelmatika%20dikaiomata.pdf
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Να κάνω μία ερώτηση για μία μελέτη ηλεκτρολογικών. Θέλω να μελετήσω μία προσθήκη κατοικίας πάνω από υφιστάμενη ισόγειο κατοικία. Στην μελέτη ηλεκτρολογικών χρειάζεται να αναφέρω και τον κοινόχρηστο πίνακα, ή εφόσον υπάρχει ήδη υποτίθεται ότι έχει ληφθεί υπόψη στην αρχή μελέτη της άδειας της πρώτης κατοικίας; Ευχαριστώ!
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Θεωρώ πως εάν δεν έχεις κάτι νέο να συνδέσεις στον κοινόχρηστο πίνακα, δεν χρειάζεται να τον περιγράψεις. Αλλά λογικά δεν έχεις κάποια φωτιστικά σώματα στο κλιμακοστάσιο; Εκτος αν υπάρχουν ήδη και αυτά.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Αυτό σκέφτομαι, θα έχει τα καινούρια φωτιστικά... Να βάλω το φορτίο μόνο για αυτά δηλαδή;
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Δεν κάνεις ένα κουράγιο να περιγράψεις όλο τον πίνακα σε μονογραμμικό; Ή αν είσαι τυχερός και τον έχεις από την προηγούμενη άδεια. Κοινόχρηστος είναι, πόσα κυκλώματα να έχει... Περίμενε μήπως πάρεις και καμιά δεύτερη γνώμη εδώ.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Οκ θενξ.. Σιγά δεν είναι κάτι το τραγικό πιστεύω. Ευχαριστώ για τη ανταπόκριση!
sdim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Να κάνω μία ερώτηση για μία μελέτη ηλεκτρολογικών. Θέλω να μελετήσω μία προσθήκη κατοικίας πάνω από υφιστάμενη ισόγειο κατοικία. Στην μελέτη ηλεκτρολογικών χρειάζεται να αναφέρω και τον κοινόχρηστο πίνακα, ή εφόσον υπάρχει ήδη υποτίθεται ότι έχει ληφθεί υπόψη στην αρχή μελέτη της άδειας της πρώτης κατοικίας; Ευχαριστώ! Από την στιγμή που τροποποιείται η εγκατάσταση πρέπει να κάνεις μελέτη για την τελική εγκατάσταση. Πρόσεχε μόνο μην σε τυλίξουν και σου ζητήσουν να υπογράψεις στο τέλος την ΥΔΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη). Μόνο αν πάρεις την εργολαβία για την εγκατάσταση ή αν σε πληρώσει για να κάνεις τις μετρήσεις των γραμμών και της γείωσης να δεχτείς να κάνεις την ΥΔΕ. Αν πάρει άλλος την εργολαβία πρέπει να την υπογράψει αυτός. Ο μελετητής υπογράφει την μελέτη, ο επιβλέπωντας την επίβλεψη και ο εγκαταστάτης την εγκατάσταση, απλά πράγματα.
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο Fade2Black είναι Π.Μ. ... πολύ σωστή η παρατήρησή σου!
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 (edited) ΗΜ είμαι και θα κάνω απλά τη μελέτη... Δε σκοπεύω να κάνω καμία ΥΔΕ εφόσον δεν έχω εγω την εγκατάσταση παιδιάΑν είσαι ΗΜ , τότε άλλαξε την ειδικότητα στο προφίλ σου,Μάλλον από κάποιο λάθος λέει ΠΜManolis gon Edited Αύγουστος 14 , 2013 by Manolis gon
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα