polytelik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2016 Έχω 1 gps Garmin 62st εφαρμόζω όλα αυτά αλλά δν μου γυρνάει σε εγσα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolokotroni Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 τα σημεια που εχεις καταγραψει τα βαζεις στο EXPERTGPS προγραματακι 4,18 ειναι ελευθερο και σου βγαζει χαρτη με ΕΓΣΑ συντεταγμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chsarad Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 καλησπέρα, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το gps χειρός. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα map source, αλλά χρειάστηκε format ο υπολογιστής μου και δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω ξανά. Μου σύστησαν το πρόγραμμα base camp, αλλά δεν μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις για ΕΓΣΑ 87. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chsarad Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2017 Άλλη μία ερώτηση: ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω συντεταγμένες σε μορφή txt στο gps χειρός και πώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 καλησπέρα, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το gps χειρός. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα map source, αλλά χρειάστηκε format ο υπολογιστής μου και δεν μπορούσα να το εγκαταστήσω ξανά. Μου σύστησαν το πρόγραμμα base camp, αλλά δεν μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις για ΕΓΣΑ 87. Σε ποιό μοντέλο αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα