dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 ν. 960/79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 ευχαριστω εγω βρηκα τον 1221/1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Αυτός τροποποιεί τον ν960/79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 Ναι το έχω βρει, βέβαια στον 1221/1981 δίνει και τύπο να υπολογίσουμε πως θα βρούμε το ποσό που ένας ιδιοκτήτης μπορεί να πληρώσει ώστε να μην του ζητείται θέση στάθμευσης αν πχ χτίσει κατοικία μέχρι 100τμ στην Αθήνα και θέση στάθμευσης δεν μπορεί να βγει άλλη στο οικόπεδο του φαίνεται πως με τα λίγα μαθηματικά που ξέρω εγώ, ότι τον συμφέρει να πληρώσει το Δημόσιο παρά να αγοράσει θέση αν βρεθεί στην περιοχή του και σε απόσταση 800μ από το οικόπεδο του. Νομίζω πως η αξία της θέσης αν βρεθεί κάτι κοντά στην Ιερά οδό που βρίσκεται ο πελάτης μου πολύ δύσκολα θα βρει κάτω από 11.000€ ενώ στον τύπο που περιγράφει το υπουργείο και να το σχολιάσω ότι κάποια πέτρα τους έχει χτυπήσει στο υπουργείο γιατί η δυατύπωση πως υπολογίζεται το ποσό που μπορεί ένας πολίτης να αγοράσει θέση αν δεν βγαίνει άλλη στο οικόπεδο του και χτίσει έναν όροφο ακόμα ας πούμε σε ακίνητο όπως το δυατυπώνουνε δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος ο νομοθέτης τι έχει πει. Δίνουνε όμως πιο κάτω παράδειγμα και βάζουνε Τ.Ζ. χ εμβ. Θεσης / 3 αν ΕΧΕΙ Σ.Δ. μεγαλυτερο απο 1. Οπότε σε ένα απλό παράδειγμα όπως εμείς στο κέντρο έχουμε 950χ25 τώρα το εμβ της θέσης το βάζουν οι νομογράφοντες 25! Και εξήγησε μου μηχανικέ μας αφού 4,50χ2,25 μας κάνει 10,13 που το βρηκε ο γραφοντας.. το 25 μόνο ο Υπουργός το ξέρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα