alex_kal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω σε ψηφιακη μορφη τον ορθοφωτοχαρτη 292_113 περιοχης φιλιατρων μεσσηνιας??? αν τον εχει καποιος εδω, να μου κανει pm plsss!!!!!!!! συγγνωμη αν δεν επιτρεπεται να κανω τετοιου ειδους request αλλα ειναι παρα παρα παρα πολυ επειγον. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Παίρνεις τηλεφωνο στη ΓΥΣ ή μπορεις και απο το ιντερνετ, πληρώνεις κάποιο μικρό ποσο και σε 3 μέρες το πολύ το έχεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Υπάρχει σχετικό thread νομίζω. Υπουργείο Γεωργίας, παραγγέλνεις, 102 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, και αυθημερόν τον παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Το Υπουργείο Γεωργίας τον δίνει αυθημερόν σε Ψηφιακή μορφή σε αρχείο microstation (που δουλεύουν αυτοί ) και σε autocad.Πάρε ενα cd μαζί σου. Η διεύθυνση ειναι Λιοσίων 93 (απο Πλ. Αττικής πρός Πλ. Βάθης δεξιά) Τα τηλέφωνα ειναι 210/2125835-36 Θα χρειαστεί να κόψεις ενα παράβολο σε μιά ΔΟΥ που ειναι Λιοσίων και Ηπείρου. Το ποσόν ηταν 102,71 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_kal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 ευχαριστώ πολύ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2019 Καλησπέρα! Έχω για την περιοχή όλους τους ορθοφωτοχάρτες κουμπωμένους πάνω στο autocad. Προκειμένου να τους χρησιμοποιήσω σε ένα Τοπογραφικό Διάγραμμα δεν έχω τα πλήρη στοιχεία τους. Ενώ δλδ γνωρίζω το όνομα του αρχείου δεν γνωρίζω την ημερομηνία λήψης. Μπορώ με κάποιον τρόπο να την βρω ώστε να αναφέρω στο τοπογραφικό το όνομα του αρχείου και την ημερομηνία λήψης του χρησιμοποιολύμενου ορθοφωτοχάρτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα