Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαίσια Bauer


Konstantina Kastanara

Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,

 

ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κανείς πραγματικά στατιστικά στοιχεία απόδοσης των φωτοβολταϊκών πλαισίων Bauer. Η εταιρία στην οποία εργάζομαι σκέφτεται να τα χρησιμοποιήσει και θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο οι αποδόσεις που υπολογίζονται από τα διάφορα προγράμμα που κυκλοφορούν στην αγορά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Σε πρόσφατη συνάντηση μου με τον γιό Bauer στην έκθεση του Αμβούργου μιλήσαμε και μας κάλεσε στο εργοστάσιό τους στην Πολωνία.

Έχουν τρείς σειρές προϊόντων.

Τα πρώτα είναι τα ονομαζόμενα Joker.Χαμηλής ισχύος κινέζικα πάνελ (185-195 απ' οσο θύμαμαι) , τα πιο οικονομικά όλων, από τα οποία ελέγχονται μόνο δύο τεμάχια ανά κονταίνερ που παραλαμβάνουν.

Η δεύτερη σειρά είναι τα πάνελ μεσαίας ισχύος εώς 230 W πάλι εισαγωγής από Κίνα και πάλι με έλεγχο μόνο2 πανέλων ανά κοντέινερ.

Και η τρίτη σειρά είναι η ευρωπαϊκή εώς 240W τα οποία κατασκευάζονται στην Πολωνία στο εργοστάσιό τους με κυψέλες άλλων εταιρειών (δεν ψωνίζουν μόνο από μία εταιρεία).

Αυτά βέβαια είναι πολύ ακριβά και δεν τα συστήνουν μιας και έχουν πολύ μικρή διαθεσιμότητα.

Στο εργοστάσιο τους έχουν εργαστήριο ικανό να διεξάγει όλα τα απαραίτητα test που απαιτούνται για τα TUV.

Στην ουσία έχουν ένα κέντρο logistics και κάνουν διανομές τα εμβαπτισμένα προϊόντα με την πλέον"χρυσή 10 ετή Γερμανική εγύηση".

Το προϊόν από οπτικής άποψης δεν μας τρέλανε αλλά η καλή τιμή του (αρκετά κάτω από το ευρώ) σίγουρα είναι δέλεαρ για ένα προϊόν με γερμανική εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.