βασω23 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Γεια σας!!!με ποιους τροπους και ποιες προυποθεσεις πρεπει να πληρη καποιος ωστε να προωθει και να "πουλα" συστηματα φωτοβολταικων απο εταιριες???
βασω23 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 για παραδειγμα εχω δει σε εταιριες ανανεωσιμων πηγων ενεργειας που ζητουν αντιπροσωπους σε ολη την ελλαδα!θελουν πτυχιουχους???αν ναι μηχανικους?η γενικα μεταπτυχιουχους πανω σε θεματα ανανεωσημων πηγων ενεργειας??
shelby Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 επι των πλειστων θελουν μηχανικους
βασω23 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 οκ !τα τει μηχανολογιας ειναι καλα???συγκεκριμενα της πατρασ!!απλα ξερεται τι θελω να ασχοληθω πολυ με αυτον τον τομεα!αλλα δεν υπαρχει και πολυ πληροφορηση!!
βασω23 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη σχολη!!αξιζει να παω εκει!!θα εχω επαγγελματικες προοπτικες???
shelby Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 σημερα κανενας μηχανικος δεν εχει επαγγελματικη προοπτικη αν δεν εχει γνωστο η συγγενη μηχανικο
βασω23 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 ααα!καταλαβα..οποτε σκουρα τα πραγματα!
shelby Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 γενικως ειναι σκουρα.... τωρα βεβαια σαν μηχανολογος ισως εχεις καποιες διεξοδους σε αλλα μονοπατια...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα