Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεργάτης με εταιρεία φωτοβολταϊκών


βασω23

Recommended Posts

Αν θες να ασχοληθεις με φωτοβολταικα τοτε ηλεκτρολογος. Το τει πατρας θεωρειται απο τα καλα παντως. Αν ενδιαφερεσαι για περισσοτερες πληροφοριες για επ. δικαωματα και για εργα που αναλαμβανει η καθε ειδικοτητα .. πες..

Link to comment
Share on other sites

οκ ;)!τα τει μηχανολογιας ειναι καλα???συγκεκριμενα της πατρασ!!απλα ξερεται τι θελω να ασχοληθω πολυ με αυτον τον τομεα!αλλα δεν υπαρχει και πολυ πληροφορηση!!:roll:

 

δεν ξερω αν έχεις την δυνατότητα να σπουδάσεις Αθήνα αλλά για μια καλή σχολή για την περιπτωσή σου ειναι η "Ενεργειακή τεχνολογίας" του ΤΕΙ Αθήνας.Μπορείς να διαλέξεις στο 3ο εξάμηνο ειδικότητα ηλεκτρολόγου (θα έχεις τα ίδια δικαιωματα με τους υπολοιπους ηλεκτρολογους ΤΕΙ) για να είσαι πιο κοντα στο αντικείμενο των φωτοβολταικών και πλήρη δικαιώματα υπογραφής τους.

 

http://www.et.teiath.gr/tmima.html

Link to comment
Share on other sites

με παρεξήγησες ούτε το εμπ είναι δύσκολο. Απλά όταν βλέπω για μία σχολή σχετική με το κλάδο μου να γράφουν ότι είναι δύσκολη μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό αραχτός φιλόσοφος φοιτητής που δεν έχει διαβάσει ούτε 10 δευτερόλεπτα δίνει κάνα μάθημα που και που και τον κόβουν οι κακοί καθηγητές και δεν τον άφησαν οι κομπλεξικοί να αντιγράψει.

 

Το 5 το χαρίζουν παντού (χαρίζουν= ότι έχεις μία ιδέα του τι γίνεται κάτι γράφεις σε σπρώχνουν περνάς)

 

6 παίρνεις αν πραγματικά άξιζες να περάσεις το μάθημα

 

7-8 εδώ πραγματικά κατάλαβες τι έγινε και διάβασες πολύ (και ίσως στάθηκες και λίγο τυχερός)

 

9-10 βαθμοί που είναι για τα μυαλά τις σχολής, πρέπει όλοι να αποδεχθούμε και να ξεφύγουμε από την λογική ότι εγώ ήμουνα ο καλύτερος στην τάξη μου στο λύκειο κτλ σε ένα ίδρυμα υπάρχουν πιο ΕΞΥΠΝΟΙ άνθρωποι από τον average joe.

 

Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα απλά πάνω κάτω έτσι τα είδα εγώ τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.