corsakias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Στο σαλονι μου σκέφτομαι να δημιουργήσω ενα μεγαλο ανοιγμα προς τη βορεινή βεράντα λογω άνεσης, θέας κλπ . Ο τοίχος ειναι τούβλο 20cm με εξωτερικη μονωση 3cm. Αναρωτιεμαι εαν με ενα καλό κούφωμα και ποιοτικά τζάμια θα εχω την ίδια ή και καλύτερη μόνωση ή όχι. Διοτι αν "χασω" πολύ σε θερμική άνεση καλύτερα να μην προχωρήσω και επιβαρύνω ενεργειακα το σπίτι.
kostassid Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Μονολεκτικά: Όχι. Μην το κάνεις, θα χάσεις τη "θερμική άνεση"
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Μπορείς να κανείς τους υπολογισμούς σου (φορτια-απωλειες) και να δεις ποσό χάνεις. Τουλάχιστον κατα προσέγγιση. Μετα θα κρίνεις αν σε καλύπτουν οι θερμίδες της θέρμανσης -ψύξης που έχεις εγκατεστημένα.Και τι σε συμφέρει να κάνεις.
BAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 H θερμική άνεση αντικαθίσταται , η ψυχική άνεση και η ανάταση που μπορεί να σου προσφέρει μιά ωραία θέα , όχι . Δεν είμαστε μόνο μηχανικοί , αλλά και άνθρωποι και η ποιότητα ζωής μετριέται με πολλούς τρόπους .
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 corsakias Σου εχω ξανακανει παρατηρηση.. Γτ δεν διαβαζεις του Κανονες συμμετοχης και ανοιγεις θεμα οπου σε βολευει???
corsakias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Τους εχω διαβασει και δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το λαθος μου. Την προηγουμενη φορα νόμισα ηταν η ορθογραφια μου και ο τιτλος όπου και διορθωσα. Αν δεν μου πεις τι ακριβως ενοχλει δεν με βοηθας.
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Ανοιγεις θεμα στον τομεα τον ιδιωτων.. Ενω εισαι Ηλ. Μηχανικος..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα