olga_k2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Χαιρετισμούς σε όλους τους συναδέλφους! Έχει κανείς ασχοληθεί με το πότε χρειάζεται και πως υπολογίζονται σώματα αγκύρωσης για ένα δίκτυο χαλύβδινου αγωγού κατασκευασμένο με ηλεκτροσυγκόλληση. Το δίκτυο είναι υπό πίεση και έχει μόνιμη ροή. Ευχαριστώ
antonissilver Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Βέβαια, υπάρχει και ένα πρόγραμμα υπολογιστή που σου το δίνει η HILTI και είναι δωρεάν, ζητησέ το, άμα δεν σου το δώσουν επικοινώνησε μαζί μου να δώ πως μπορώ να σου το στείλω.
olga_k2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2008 Ευχαριστώ πολύ antonissilver! Θα επικοινωνήσω άμεσα με τη Hilti για το προγραμματάκι και αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα σε ενημερώσω ώστε αν μπορείς να μου το στείλεις.
CostasV Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Olga, υπάρχει βρεττανική ή αμερικάνικη προδιαγραφή για τις αγκυρώσεις χαλύβδινων αγωγών. Δεν την έχω, αλλά μπορώ να ψάξω για να βρώ τον αριθμό της αν θέλεις. Antonis, έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα της Hilti, και δεν βρήκα κάτι σχετικό με χαλύβδινα δίκτυα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά να δεις αν αναφέρει κάποια προδιαγραφή, διότι άν είναι έτσι, είναι ενδιαφέρον.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα