Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμβουλές για πρακτική άσκηση


694hle808

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα μια σχετική γνώμη απο τα μέλη ώς προς το θέμα της πρακτικης μου ως τελειόφοιτος του τεί ηλεκτρολογιας. Θα ήταν προτιμότερο να πραγματοποιήσω την πρακτική μου σε εταιρία με φωτοβολταικά ως τεχνικός (βοηθος) να μάθω , ή σε επίσης μεγάλη εταιρία με συστήματα ασφαλέιας (βοηθος)? θα ήθελα παρακαλω τη γνώμη σας ώς προς τι θα με οφελήσει περισσοτερο και ποιό θεωρείται καλύτερη επιλογή. ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρεις ποτέ τι θα σε ωφελήσει περισσότερο. Για δυο λόγους. Ενας γιατί δε γνωρίζεις τι ευκαιρίες θα σου έρθουν στο μέλλον. Και ο άλλος που ειναι και ο πιο σημαντικός δε ξέρεις ποια εταιρεία θα ήταν αυτή που δε θα τσιγκουνευόταν να μοιραστεί τη γνώση.

 

Αν κάποιο απο τα παραπάνω σου λέει εσένα κάτι τοτε επέλεξε αυτό. Αν ζητάς κατι σαν γκάλοπ.. θα έλεγα φωτοβολταϊκά.

Link to comment
Share on other sites

κάπως έτσι σάν γκάλοπ ρώτησα.ποιό πολύ έθεσα την απορία μου για να δώ τί κλίμα (αίσθηση) επικρατεί στην πιάτσα για τα φωτοβολταικά.Όσο το παρακολουθώ το θέμα (ασχολούμαι χρόνια με τεχνικές δουλειές) είναι οτι, επίκαιρα είναι και θα είναι μέν, αλλα θα ελέγχονται πλήρως απο τις μεγάλες εταιρίες και θα τα δουλεύει πολύς κόσμος ( πώς ήταν κάποτε οι υπολογιστες το "επάγγελμα του μέλλοντος"). συνεπώς θα έχει πολλούς που θα είναι γνώστες και θα μάχοντε για ένα μισθο 800 ευρο. ποια η γνώμη σας ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.