Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εγω μπερδευτηκα..

Επειδη χθες διαβασα παλι ολη τη νομοθεσια, τιποτα δεν μου φαινεται ξεκαθαρο....

Για οσους καιγονται για της ΑΠΕ ας καουν..

Οπως καιγομαστε και οι υπολοιποι για ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες που ΣΙΓΟΥΡΑ αλλαζουν λιγοτερο τον γεωργικο χαρακτηρα της περιοχης..

Δημοσιεύτηκε

¨οπως τα εγραψε ο συναδελφος Bleo8onhs. ειναι μαυρη τρύπα. Θα περιμένετε τις ερμηνευτικές.....

Δημοσιεύτηκε

Εγώ όπως το διάβασα κατάλαβα ότι βεβαιώσεις πλέον θα ζητούνται ΜΟΝΟ για ΑΠΕ μέχρι να βγουν οι χάρτες. Φυσικά και πρέπει να βγει ερμηνευτική διότι δέκα άτομα εδώ έχουμε δέκα διαφορετικές απόψεις, πόσο δε αν την διαβάσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Πάντως το βήμα νομήζω έγινε....

Δημοσιεύτηκε

Εγώ καταλαβαίνω πως σε ΓΥΠ φτιάχνεις πλέον ότι θες πλην ΑΠΕ...αυτό λέει. Αν τώρα το ερμηνεύουμε λάθος απ' τον ενθουσιασμό μας όσοι καιγόμαστε για κατοικίες...τι να πω.... :P

Δημοσιεύτηκε

Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα επιβολής προστίμου στους συντάκτες αυτών των τροπολογιών ή εγκυκλίων που αντί να αποσαφηνίζουν ένα θέμα το συσκοτίζουν.

Τα κείμενα αυτά απευθύνονται προς το ελληνικό κοινό, πρέπει να είναι έτσι γραμμένα ώστε και τυφλοί ακόμα να μπορούν να τα κατανοήσουν.

Θα πρότεινα για αρχή ένα πρόστιμο προς τους συντάκτες αυτών των κειμένων, έναν αριθμό σφαλιάρων ανάλογο του πλήθους λέξεων των κειμένων που αλόγιστα συνέταξαν με ηλεκτρικό μπατσαδόρο.

Δημοσιεύτηκε

ανάλογο του πλήθους λέξεων των κειμένων

Εγω ανα χαρακτηρα θα ελεγα...μετρανε και κενα, ομοιως και τελειες, κομματα κτλ κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.