terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Εγω μπερδευτηκα.. Επειδη χθες διαβασα παλι ολη τη νομοθεσια, τιποτα δεν μου φαινεται ξεκαθαρο.... Για οσους καιγονται για της ΑΠΕ ας καουν.. Οπως καιγομαστε και οι υπολοιποι για ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες που ΣΙΓΟΥΡΑ αλλαζουν λιγοτερο τον γεωργικο χαρακτηρα της περιοχης..
zefuros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 ¨οπως τα εγραψε ο συναδελφος Bleo8onhs. ειναι μαυρη τρύπα. Θα περιμένετε τις ερμηνευτικές.....
ppetros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Εγώ όπως το διάβασα κατάλαβα ότι βεβαιώσεις πλέον θα ζητούνται ΜΟΝΟ για ΑΠΕ μέχρι να βγουν οι χάρτες. Φυσικά και πρέπει να βγει ερμηνευτική διότι δέκα άτομα εδώ έχουμε δέκα διαφορετικές απόψεις, πόσο δε αν την διαβάσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Πάντως το βήμα νομήζω έγινε....
archthanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Εγώ καταλαβαίνω πως σε ΓΥΠ φτιάχνεις πλέον ότι θες πλην ΑΠΕ...αυτό λέει. Αν τώρα το ερμηνεύουμε λάθος απ' τον ενθουσιασμό μας όσοι καιγόμαστε για κατοικίες...τι να πω....
iliekater Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Άραγε τις ανυσηχίες μας τις διαβάζει κανείς από 'κει πάνω ;
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα επιβολής προστίμου στους συντάκτες αυτών των τροπολογιών ή εγκυκλίων που αντί να αποσαφηνίζουν ένα θέμα το συσκοτίζουν. Τα κείμενα αυτά απευθύνονται προς το ελληνικό κοινό, πρέπει να είναι έτσι γραμμένα ώστε και τυφλοί ακόμα να μπορούν να τα κατανοήσουν. Θα πρότεινα για αρχή ένα πρόστιμο προς τους συντάκτες αυτών των κειμένων, έναν αριθμό σφαλιάρων ανάλογο του πλήθους λέξεων των κειμένων που αλόγιστα συνέταξαν με ηλεκτρικό μπατσαδόρο.
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 ανάλογο του πλήθους λέξεων των κειμένων Εγω ανα χαρακτηρα θα ελεγα...μετρανε και κενα, ομοιως και τελειες, κομματα κτλ κτλ
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Ε...τότε θα πρέπει ο μπατσαδόρος να είναι τριφασικός!
archthanos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Κανένα νέο μήπως και ξεκολλήσουμε??? Πότε παίρνει ΦΕΚ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα