liakar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Στη δική μου περιπτωση με τ.ζ. 700 Ευρώ θα πάω με το μικρότερο δηλαδή.Ευχαριστώ.
sundance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Η θέση στάθμευσης σε ποιον ανήκει; Σε όλη την πολυκατοικία; βλεποντας το συμβολαιο, εχει πωληθει ξεχωριστα ως θεση σταθμευσης, δεν συνδεεται με καποια κατοικια.
albert Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Έχει ανοίξει κάποιο topic σχετικο με αυθαίρετη επέκταση ολόκληρη της οικοδομής, οπότε τα διαμερίσματα όλων των ορόφων -εκείνης της πλευράς- χρεώνονται υπέρβαση δόμησης?
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλησπέρα . Η ερώτηση μου είναι πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε ενέργεια για 4014 ζητάτε από τον ιδιοκτήτη υπεύθυνη δήλωση για εξουσιοδότηση ή όχι ??? Κάπου είχα διαβάσει στις σημειώσεις της Λεμπέση αυτό!!
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 "Οποιαδήποτε επίσημη ενέργεια" θα έλεγα εγώ. Δηλαδή ναι μεν υπολογίζω στο περίπου το πρόστιμο για να έχει μία τάξη μεγέθους ο πελάτης (με τα τμ που μου λέει ότι έχει), αλλά δεν πληρώνομαι γι αυτό! Μαλακία ε? Το ξέρω, αλλά δυστυχώς έτσι είμαστε οι μηχανικοί και απ' ότι βλέπω δεν πρόκειται να αλλάξουμε και να γίνουμε πχ όπως οι γιατροί. Με το που μπεις στο ιατρείο σου παίρνει 20€ στην καλύτερη. Στο θέμα σου... Δεν κάνω υπαγωγή δήλωσης χωρίς να έχω εξουσιοδότηση από τον πελάτη.
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 "Οποιαδήποτε επίσημη ενέργεια" θα έλεγα εγώ. Δηλαδή ναι μεν υπολογίζω στο περίπου το πρόστιμο για να έχει μία τάξη μεγέθους ο πελάτης (με τα τμ που μου λέει ότι έχει), αλλά δεν πληρώνομαι γι αυτό! Μαλακία ε? Το ξέρω, αλλά δυστυχώς έτσι είμαστε οι μηχανικοί και απ' ότι βλέπω δεν πρόκειται να αλλάξουμε και να γίνουμε πχ όπως οι γιατροί. Με το που μπεις στο ιατρείο σου παίρνει 20€ στην καλύτερη. Στο θέμα σου... Δεν κάνω υπαγωγή δήλωσης χωρίς να έχω εξουσιοδότηση από τον πελάτη. Μόνο εξουσιοδότηση ή κ υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη???
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καταρχάς για εμένα η εξουσιοδότηση είναι και ΥΔ. Αλλά τι εννοείς "μόνο" ? Δεν κατάλαβα...
LEO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Μόνο εξουσιοδότηση ή κ υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη??? και τα 2
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καταρχάς για εμένα η εξουσιοδότηση είναι και ΥΔ. Αλλά τι εννοείς "μόνο" ? Δεν κατάλαβα... Αυτό είχα διαβάσει το βρηκά: Μετά τη συμφωνία με τον ιδιοκτήτη ο Μηχανικός: Θα συμπληρώσει ένα πρόχειρο Φύλλο Καταγραφής της αυθαίρετης κατασκευής με τον υπολογισμό του ειδικού προστίμου, και με βάση τα στοιχεία που θα προκύψουν θα ετοιμάσει: -την Υπεύθυνη Δήλωση του ιδιοκτήτη, και -την Υπεύθυνη Δήλωση εξουσιοδότησης του ιδιοκτήτη προς το Μηχανικό, τις οποίες θα επιστρέψει ο ιδιοκτήτης στο Μηχανικό με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής, και τότε: Ø Ο Μηχανικός θα υποβάλλει ηλεκτρονικά την 1η Δήλωση, με συμπλήρωση Ηλεκτρονικά της Αίτησης και του Φύλλου Καταγραφής, στο σύστημα του ΤΕΕ Ø Προσοχή, να μην υποβάλλεται Δήλωση πριν να έχει ο Μηχανικός τις Υπεύθυνες Δηλώσεις του ιδιοκτήτη
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα