GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 εγώ προσωπικά επειδή και η αμοιβή είναι ανάλογη της αξίας γης και κατά επέκταση της κλίμακας σχεδίασης ακόμα και να διάθετα το οποιασδήποτε πολύ ακριβό όργανο μέτρησης , δεν θα διακινδύνευα να το καταστρέψω σε μια πορεία σε αποτομές πλαγιές και κάτω από πυκνά δάση για να εχω μια ακριβεια που δεν απαιτείται για την δουλειά που την θέλω Με αυτό το σκεπτικό γράφω το πιο πάνω μήνυμα
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Κατανοητό...δεν θέλω να συνεχίσω σε αυτό το νήμα γιατί ή θα παρεξηγηθούν αυτά που λέμε ή κάποιος θα κρατήσει επιλεκτικά νοήματα και θα βγάλει λάθος συμπεράσματα.
marita Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 kane και yian ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Συνάδελφοι, μήπως έχει κανείς GPS χειρός Garmin GPS60 για κάποιες ερωτήσεις?
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2013 Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον. Ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να περάσω polyline (είτε από AutoCAD, είτε από GoogleEarth ή εν πάσει περιπτώσει σε οποιοδήποτε format αρχέιου) μέσα στο GPS την οποία να μου εμφανίζει στην οθόνη ώστε να την έχω για οδηγό. Ως τώρα το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω εισαγώγή μεμονομένων σημείων και αυτό με πληκτρολόγηση του καθενός στο πρόγραμμα επικοινωνίας (MapSource) . Εχεις κάνει κάτι τέτοιο ή γνωρίζεις εάν είναι εφικτό? Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα