terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Απο προσμικτα κτλ οτι θες... Μπορεις αν βρεις και σκληρυντες επιφανειακης χρησης... Δεν ειναι αυτο το προβλημα.. Αν δουμε σκαριφημα θα σου πουμε.. Εγω δεν εχω καταλαβει την κατασκευη ακομα..
dratsiox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Μια ράμπα είναι terry.Για να ανεβαίνουν τα οχήματα.Ενδιάμεσα έχει σκάμα για να κινείται το προσωπικό από κάτω
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Ραμπα η οποια που καταληγει?? Δεν πρεπει να υπαρχει ανοιγμα απο κατω για προσβαση στο οχημα...??
dratsiox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Στο ΠΝ υπηρέτησες,έτσι; Uploaded with ImageShack.us 2
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 χαχαχαχαχα Ναι εμεις στο ΠΝ δεν ειχαμε αρματα... Δεν ειναι καμια ιδιαιτερη κατασκευη... Ολα τα στοιχεια υπο θλιψη θα ειναι... Μπολικη περισφιγξη και τελος.. Ας ανεβασει ο φιλος και ενα σκαριφημα και βλεπουμε...
Tsotsi1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Χαχαχαχ.Αυτο θα πει σκαρίφιμα.Εγω εψαχνα τοση ώρα στο Ιντερνετ να βρω κατι.Πως μπορώ να ανεβάσω αρχεία dwg .Eχω βρεί σχέδια απο παρώμια κατασκευη
dratsiox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Με ένα γενικό πρόγραμμα πεπερασμένων στοιχείων λύσε το φορέα και διαστασιολόγησέ τον. Λογικά και με τα ελάχιστα,λόγω μεγέθους, βγαίνει
Tsotsi1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Και εγω εκεί καταληγω dratsiox .Και στη συνέχεια βρίσκω καποιο τροπο να ενισχύσω την επιφάνεια. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και ενα σκαριφημα (Οχι τοσο καλό οσο το δικό σου βεβαια)για να σας κατατοπισω καλυτερα Ευχαριστω για το χρόνο σας
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Kανε ένα printscreen και ανέβασε την εικόνα..! Δε πάει για κλίμακα..
Tsotsi1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Ενα πρόχειρο σκαριφηματακι για να πάρετε μια ιδεα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα