Manolis_13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Συναδελφοι καλημερα.εχω ενα μικρο προβλημα και θα θελα την βοηθεια σας εχω μια καινουργια οικοδομη για μελετη η οποια ειναι περιπου ορθογωνικη ενας τοιχος μου εχει μηκος 15 μετρα με τουλαχιστον 4 διατμητικους να τον τεμνουν.Οταν τον φορτιζω 1.00xg+0.30xq+Σεισμό για ελεγχο σε διατμηση δεν ικανοποιειται ο ελεγχος τεμνουσας σε οριακη κατασταση αστοχιας.τι να κανω ?ευχαριστω εκ των προτερων!
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Αυξανεις το παχος του τοιχου.. Αυξανεις την αντοχη του κονιαματος.. (για αρχη...) Ποιο λογισμικο χρησιμοποιεις?
Manolis_13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 το fedra χρησιμοποιιω.το παχος του τοιχου πληροι τον κανονισμο του EC6 και το εχω 24 εκ.την αντοχη του κονιαματος δεν μπορω να την αυξησω προτιμω το παχος του τοιχου αλλα γιατι μου εκανε αυτο το προβλημα αφου οι 24 ποντοι πληρουν τις προυποθεσεις και εχω αρκετους διατμητικους τοιχους ?
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Γτ πολυ απλα δεν επαρκει ο τοιχος... Δεν ειναι μονο θεμα παχους.... Απο τι υλικο ειναι ο τοιχος..?? γτ 24εκ απο πετρα δεν νομιζω να χτιζεται...εκτος και αν παρεις λιθοσωματα απο μοναδα παραγωγης...
Manolis_13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 οχι δεν ειναι απο πετρα το υλικο ειναι σαν τσιμεντομπλοκ απλα με μεγαλυτερη θλιπτικη αντοχη!ναι ειναι απο μοναδα παραγωγης!θα δοκιμασω με αλλαγη παχους του τοιχου συναδελφε και θα ενημερωσω μετα!ευχαριστω πολυ και παλι!
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δες στις επιλογες του προγραμματος.. Μπορεις να κανεις ανακατανομη σεισμικων δρασεων, μειωση συντελεστη ασφαλειας και να μοιρασεις το φορτιο "πανω-κατω" ....
Manolis_13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 αυτο εκανα ανακατανομη σεισμικων δυναμεων των τοιχων με 25% βαση ευρωκωδικα 8 και ο ελεγχος ικανοποιιθηκε!ευχαριστω πολυ συναδελφε!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα