deathlok Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 το σύστημα μιλάω συνέχεια αλλά δεν απαντάω συνέχεια είναι αποτέλεσμα συσκευής στην οποία επίτηδες ο ήχος κλήσης είναι στο 0.
gandalfthegray Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 έχει κανεις περάσει απ'την ΕΥΕΠΕΝ να δει εάν υπάρχει προσωπικό και τι ακριβώς γίνεται μέσα?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Πάντως κάποτε που πήγα ΥΠΕΚΑ για το πρώτο κύμα εν.επιθεωρητών, ησυχία τάξη και ασφάλεια, ωραίο περιβάλλον, αλλά έψαχνα τον υπεύθυνο σε άλλο γραφείο και όροφο...Γενικά πηγαινοέρχονται..
gandalfthegray Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Παρόλο που ακόμα δεν έχει βγει το όνομά μου σε καμία λίστα των νέων επιθεωρητών και εγω αναμένω........., όταν έστειλα email μου απάντησαν σε 5 λεπτά!!!...Δεν ξέρω αλλά άκουσα οτι έχουν ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους και ακροάσεις...???
anavatis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 (edited) υπάρχει ζήτηση γενικά για τα πιστοποιητικά απ' όσους είναι ήδη προσωρινοί Ε.Ε.? Edited Ιούνιος 3 , 2012 by anavatis
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Ναι με αυτά και τα άλλα ακόμα είμαστε λίγοι.
slalom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Πιστεύεις θα βγουν πιο πολλοι μετα τις εξετάσεις?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Προφανες δεν ειναι? Οι περισσοτεροι προσωρινοι δε θα ανανεωσουν καν αλλα θα βγουν πολλοι νεοι...
slalom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Ποιος σκουπισε? Ήταν ασχετα τα μηνύματα?
miltos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (edited) Δεν πήγαν μακρυά. Μεταφέρθηκαν εδώ Edited Ιούνιος 5 , 2012 by miltos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα