anavatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 που αναφέρεται ακριβώς η ύλη των εξετάσεων, σε σχ'εση με τα βιβλία του ΤΕΕ του σεμιναρίου?
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Εδώ: ΚΥΑ «Εκπαίδευση και εξεταστική διαδικασία Ενεργειακών Επιθεωρητών» (ΦΕΚ 2406 Β΄). 2
anavatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 δλδ είναι όλος ο μεγάλος Τόμος μέσα. η βιβλιοθήκη ερωτήσεων υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στο ΤΕΕ?
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Γιατι δεν μπορει καποιος να γινει τωρα προσωρινος επιθεωρητης? 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Εχει περάσει η προθεσμία πρόσκλησης.... Ξέρεις φίλε κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το καραγκιοζιλίκι και να βγουν επιτέλους οι μόνιμοι...(Και εγώ προσωρινός είμαι)
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Μα και εγω μονιμος θελω να γινω αλλα....δεν με αφηνουυυυυυυυννν!!!!!!!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Μέσα στα μέτρα με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων είναι και αυτό το θέμα με τους ενεργειακούς επιθεωρητές....Αν δεν γίνει και τότε...τα παρατάω και πάω για ψάρεμα γιατί πλέον officialy θα είμαστε πιστοποιημένο @@ρδέλο
stavrosa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Μέσα στα μέτρα με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων είναι και αυτό το θέμα με τους ενεργειακούς επιθεωρητές....Αν δεν γίνει και τότε...τα παρατάω και πάω για ψάρεμα γιατί πλέον officialy θα είμαστε πιστοποιημένο @@ρδέλο το θα τι το ήθελες?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Συνάδελφοι, μην προσβάλλεται τα μπουρδέλα. Εκεί υπάρχει τάξη.... 4
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Συνάδελφοι, μην προσβάλλεται τα μπουρδέλα. Εκεί υπάρχει τάξη.... πολύ πετυχημένο Faethon +1 απο μένα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα