ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Μήπως έχει κανείς κάποια ενημέρωση πότε θα εξεταστούν οι νέες αιτήσεις των προσωρινών επιθεωρητών από το ΥΠΕΚΑ ???
gekalaxp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΥ ΙΕΚΕΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μη γράφετε με κεφαλαία. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. miltos Edited Ιανουάριος 27 , 2012 by miltos
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δες εδώ. Συστεγάζεται με το ΤΣΜΕΔΕ.
gekalaxp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 panos σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως και εγω προς το παρόν έχω αιτηθεί για προσωρινός επιθεωρητής (από τους πρώτους μάλιστα) και ακόμα τίποτα. Προς εξέταση μου γράφει
anavatis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 λογικά οι αιτήσεις θα εξεταστούν μετά τις 28-2-2012 που είναι η καταληκτική ημερομηνία...
LeftLane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 τι θα γινει ρε παιδιά με την 2η προσκληση των προσωρινών ενεργειακών, ποτε θα δουμε φώς? Απάντησαν σε κανέναν ή να περιμενουμε μετα τις 28/2 που λήγει η προθεσμία τελικά?
nick_nick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Στο ΥΠΕΚΑ πάντως λένε ότι εξετάζουν τις αιτήσεις ανά 10 μέρες. Κρίνοντας όμως από το τι γράφεται εδώ, μάλλον ότι να ναι μας λένε.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Βασικα αρχιστε να διαβαζετε καμια ΤΟΤΕΕ, οσοι δεν το εχετε ηδη κανει και εχετε κανει αιτησεις για Προσωρινοι... Μην κανετε το λαθος που εκανα κι εγω να με ερθει η εγκριση και μετα να φαω ενα μηνα διαβαζοντας μεχρι να ειμαι σε θεση να κανω σωστα την πρωτη μου επιθεωρηση... Πλεον ενα ΠΕΑ διαμερισματος, παραπανω απο 5 ωρες μαζι με την αυτοψια δε με παιρνει... 1
anavatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 μπορεί κανείς να κάνει αίτηση και για προσωρινός και για μόνιμος? υπάρχει κανενα κώλυμα?
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Οχι. Πρωτα θα γινεις προσωρινος και οταν μονιμοποιηθεις θα αφαιρεθεις απο το μητρωο των προσωρινων και θα προστεθεις στους μονιμαδες...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα