ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Για ένα εξαμηνάκι βάζω στοίχημα. Βγήκε σχεδόν και ο Απρίλιος και ακόμα περιμένουμε τις 400 ερωτήσεις.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Εγω παντως εχω τις 80 εδω και καιρο. Δεν ξερω κατα ποσο εγκυρο ειναι αλλα αν ειναι τετοιου στυλ θα κλαψουν μανες... 1
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Από ποιους είναι αυτές οι 80 και που τις βρίσκουμε;
hkamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Σίγουρα από τα σεμινάρια. Και αυτές είναι που σίγουρα δε θα πέσουν. Και καμιά της προκοπής να βρεθεί σαν ερώτηση (και να τύχει με σωστή απάντηση) την καίνε.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πάντως είναι ότι οι ερωτήσεις θα είναι γνωστές και απαντημένες. Κάτι σαν το σήματα δλδ. Δεν υπάρχει θέμα μυστικότητας. Θα βγουν, θα δημοσιοποιηθούν και θα αρχίσει η διαδικασία.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Σας ειπα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο. Αν μου επιτρεψουν οι mods θα τις ανεβασω το απογευμα στο thread
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Κάνε την επανάσταση σου και ανέβασε τες χωρίς να ρωτήσεις τους mods. Εδώ σώσαμε την ομάδα με πιασμένα ακόμα και τα σημαιάκια του κόρνερ. Σε μία ανάρτηση θα κολλήσουμε;
hkamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Κακό θα μας κάνει η ανάρτηση. Τσάμπα θα πάθετε το σοκ. Αν είναι όπως τα θυμάμαι, ένα μάτσο αρλούμπες είναι.
akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 εγω θα περιμενω να δω τις ερωτησεις απο τους πρωτους που θα γραψουν.... ΣΟΥΑΝΗΣ συγχαρητηρια για τον ΗΡΑΚΛΗ.... αν και ΠΑΟΚ μεγαλη αδικια εγινε στην ομαδα σου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα