palex Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Kαι εμενα τελικά ούτε για ένα καφέ δεν με θέλουν! Επίσης κανείς απο τους φίλους μου δεν εγινε δεκτός, τελικά πήγε κανείς?
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Τα λιγνιτικά αποθέματα της Αυστραλίας είναι ικανά να κινήσουν την μισή Κινα για 30 χρόνια (η συμφωνία υπογράφτηκε το 2007-. Η Αυστραλία είναι multicultural και πολλοί Αγγλοι, Νεο Ζηλανδοι, Ιρλανδοί αλλα και Αμερικάνοι ψάχνουν για δουλειά. Μόνο στο Παν/μιο έχουμε 7000 Αμερικάνους φοιτητές. Σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν αλλα ταυτόχρονα μιλάμε για μεγάλες εταιρίες, ιδού 1 Laing O''Rourke 2 WDS 3 Devine 4 CBI Constructors 5 Monadelphous Engineering Associates 6 Raptis Group 7 Westfield Design And Construction 8 Construction Control Holdings 9 JJ McDonald & Sons Engineering 10 Tamawood 11 FRH Victoria 12 Briert 13 Thiess 14 Georgiou Group 15 Uhde Shedden 16 J Hutchinson 17 Winslow Constructors 18 Ertech 19 Badge Constructions (SA) 20 Service Stream 22 JWH Group 23 Isis Projects 24 Pellicano Builders 25 Choice Homes (Qld) 26 JA Dodd 27 Burbank Australia 28 Hedley Constructions 29 AVJennings 30 Kell & Rigby 31 Goodman International 32 Stockland Development 33 Watpac 34 Sunland Group 35 APG Homes 36 AJ Lucas Group 37 Richard Crookes Constructions 38 AW Edwards 39 Grindley Construction 40 BRB Modular 41 Thomas & Coffey 42 John Holland 43 Prime Constructions 44 St Hilliers Contracting 45 J & P Richardson Industries 46 Bovis Lendlease 47 Mossop Group 48 Hooker Cockram Corporation 49 Becton Property Group 50 Adco Constructions βρείτε τις θέσεις που υπάρχουν και τι ζητάνε. Μιλάτε απευθείας με αυτούς. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει φιλτράρισμα με άγνωστες παραμέτρους σε εμάς. 1
shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 tpanag ειχα πριν 6 μηνες φιλο στην αυστραλια και μου ειπε τι συμβαινει εκει το 98% της οικονομιας της το ελεγχουν οι κινεζοι και το οτι πολλοι τρωνε ακυρο σημαινει οτι οι εταιριες θελουν τους καλυτερους απο ολον τον κοσμο καλως η κακως ετσι ειναι τωρα το οτι γινεται με μας γινεται και σε ευρωπη-ηπα ας ειναι καλα που ξυπνησανε οι κινεζοι εδω και αρκετα χρονια και ολα γινονται εκει παμφθηνα......
tpanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δε βλέπω να διαφωνείς κάπου μαζί μου όμως...
shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 διαφωνω ως προς τον χρονο εξαρταται απο ποτε θα σκασουμε εμεις....
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Ροδόπουλε ευχαριστούμε για την λίστα με τις εταιρείες... Τι εταιρείες είναι αυτές; Είναι οι μεγαλύτερες; Οι πιο γνωστές; 50 τυχαίες από κάποιον κατάλογο;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Τι έγινε παιδιά, μάπα το καρπούζι της ενημέρωσης? Τελικά κανείς δεν πήγε?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Εγώ σήμερα είχα συνάντηση με κάποιον που πήγε...παρόλο που ήταν κοντά στο όριο ηλικίας. Εντάξει μια ενημέρωση έγινε απ' ότι μου είπε. Βασικά,ο άνθρωπος ήταν πολύ ψαγμένος και ήξερε αρκετά πράγματα από πριν οπότε ίσως δεν του ήταν και τόσο χρήσιμη η συνάντηση... Πάντως εμένα με κατατόπισε πολύ καλά...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Ροδόπουλε ευχαριστούμε για την λίστα με τις εταιρείες... Τι εταιρείες είναι αυτές; Είναι οι μεγαλύτερες; Οι πιο γνωστές; 50 τυχαίες από κάποιον κατάλογο; Είναι απο μεγάλες μέχρι μεσαίες. Οι περισσότερες είναι στο χρηματιστήριο. Υπάρχουν επίσης και πολυεθνικές που δεν έχω βάλει πχ ARUP, Atkins, Leighton, και η αγαπημένη μου http://www.bechtel.com/about_bechtel.html. Υπάρχει βέβαια και η αλλη πλευρά klepsi engineering http://newsfeed.time.com/2011/10/08/thieves-steal-an-entire-metal-bridge-in-pennsylvania/?artId=?contType=?chn=
lightname Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Εμένα πάντως μου έστειλαν και 2ο mail που έλεγε ότι δεν με θέλουν. Έχω φοβερά προσόντα φαίνεται.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα